Ik help je graag op een manier die bij jou past

Stop je eetbuien door je lichaam te accepteren en respecteren.

Eén van de manieren om jouw vicieuze cirkel van eetbuien te doorbreken is door te stoppen met vechten tegen je lijf. Door te accepteren dat je lichaam nu zo is zoals het is. Op die manier leer je om je lijf te respecteren.

Als je van uit respect voor je lijf leeft, dan zorg je uiteindelijk beter voor je gezondheid als wanneer je leeft met de afschuw voor je lijf, de angst om dikker te worden de obsessie om voortdurend je lichaam te willen veranderen. Respect voor je lijf vermindert je eetbuien! Ik leg het je uit in deze aflevering.

Heb je iets gehad aan deze aflevering? Was het waardevol voor je? Deel het dan op je social media of maak een printscreen met je smartphone en deel deze in je stories. Vergeet me niet te taggen! @blijmetjelijf.coaching #eetbuiencoach

Wil je graag verder praten over eetbuien? Dan ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep ‘Stop eetbuien en emotie-eten’.

En doe ook een duimpje omhoog, geef een like of 5 sterren als dat kan. Dat motiveert mij om nog vele video’s te maken.

In mijn coachingspraktijk Spicy Pepper Coaching begeleid ik mensen die last hebben van eetbuien en mensen die klaar zijn met het eeuwige diëten en jojo-en en klaar zijn om hun lichaam te omarmen en voor zichzelf te gaan zorgen van zelfliefde inplaats van uit lichaams-haat. Dat kan door middel van 1-op-1 coaching (online) en je kunt lid worden van de Blij met je lijf club. Een membership dat gericht is op lichaamsacceptatie en zelfliefde.

Wil je meer weten?
https://www.blijmetjelijfclub.nl
https://www.facebook.com/Blijmetjelijf.coaching
https://www.instagram.com/blijmetjelijf.coaching

Heb je last van eetbuien, overeten of emotie-eten? Laat je dan gratis en vrijblijvend inspireren in mijn online community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/stopeetbuien/

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Bertine van Walwijk

© Copyright 2018 - 2023