Ik help je graag op een manier die bij jou past

Hoe geef je jezelf onvoorwaardelijke toestemming om te mogen eten? (Intuïtief eten)

Wie bezig gaat met de 10 principes van intuitief eten, loopt ook aan tegen de opdracht om jezelf onvoorwaardelijke toestemming te geven om alles te mogen eten.

In de praktijk brengt dit nogal wat angsten en paniek naar boven;

– Bang om aan te komen
– Angst voor ongezond eten
– Wat als je nooit meer kunt stoppen
– Je vertrouwt jezelf gewoon niet rondom eten

In deze video leg ik je uit wáárom deze opdracht belangrijk is en hoe ik daar zelf doorheen ben gegaan met al mijn angsten.

Heb je iets gehad aan deze aflevering? Was het waardevol voor je? Deel het dan op je social media of maak een printscreen met je smartphone en deel deze in je stories. Vergeet me niet te taggen! @blijmetjelijf.coaching #eetbuiencoach

Wil je graag verder praten over eetbuien? Dan ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep ‘Stop eetbuien en emotie-eten’.

En doe ook een duimpje omhoog, geef een like of 5 sterren als dat kan. Dat motiveert mij om nog vele video’s te maken.

In mijn coachingspraktijk Spicy Pepper Coaching begeleid ik mensen die last hebben van eetbuien en mensen die klaar zijn met het eeuwige diëten en jojo-en en klaar zijn om hun lichaam te omarmen en voor zichzelf te gaan zorgen van zelfliefde inplaats van uit lichaams-haat. Dat kan door middel van 1-op-1 coaching (online) en je kunt lid worden van de Blij met je lijf club. Een membership dat gericht is op lichaamsacceptatie en zelfliefde.

Wil je meer weten?
https://www.blijmetjelijfclub.nl
https://www.facebook.com/Blijmetjelijf.coaching
https://www.instagram.com/blijmetjelijf.coaching

Heb je last van eetbuien, overeten of emotie-eten? Laat je dan gratis en vrijblijvend inspireren in mijn online community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/stopeetbuien/

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Bertine van Walwijk

© Copyright 2018 - 2023