06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik help je graag op een manier die bij jou past

Body Positivity Challenge 2 – Zelfliefde

Deze video is onderdeel van de 2e Body Positive Challenge van Boost Your Health.

In deze video leg ik uit wat zelfliefde is, vertel ik je alles over het onderwerp zelfliefde en deel ik tips en leuke opdrachten met je.

Tips:
1. Merk op hoe vaak jij woorden als dik, dun, lelijk, stom, saai etc. gebruikt en hoe vaak je woorden als niet, nooit en geen gebruikt. Buig ze om naar positieve zinnen
2. Start je dag met een positief doel voor die dag.
3. Maak aan het einde van de dag een lijstje met 2 of 3 punten waar jij blij mee bent (over jezelf of iets dat jij zelf gedaan hebt).

Opdrachten
1. Maak eerst een lijst van jouw goede eigenschappen, jouw interesses en jouw hobby’s. Pak dan een groot vel papier en plak je foto in het midden. Schrijf of teken daar alle woorden (eigenschappen, interesses en hobby’s) uit jouw lijst omheen. Zo krijg je een mooie collage van wat jij nog meer bent dan alleen je lijf en je lengte, omvang, ziekte of handicap.
2. Vraag 3 mensen die je goed kent (partner, beste vriendin, collega(vrijwilliger), sportmaatje etc.) waarom jij een waardevol persoon voor hen bent. Deze antwoorden kun je, als je wilt, ook bij jouw collage van opdracht 1 zetten.

Kijk deze video NU, want wachten en uitstellen heeft geen enkele zin!

Heb je iets gehad aan deze aflevering? Was het waardevol voor je? Deel het dan op je social media of maak een printscreen met je smartphone en deel deze in je stories. Vergeet me niet te taggen! @blijmetjelijf.coaching #eetbuiencoach

Wil je graag verder praten over eetbuien? Dan ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep ‘Stop eetbuien en emotie-eten’.

En doe ook een duimpje omhoog, geef een like of 5 sterren als dat kan. Dat motiveert mij om nog vele video’s te maken.

In mijn coachingspraktijk Spicy Pepper Coaching begeleid ik mensen die last hebben van eetbuien en mensen die klaar zijn met het eeuwige diëten en jojo-en en klaar zijn om hun lichaam te omarmen en voor zichzelf te gaan zorgen van zelfliefde inplaats van uit lichaams-haat. Dat kan door middel van 1-op-1 coaching (online) en je kunt lid worden van de Blij met je lijf club. Een membership dat gericht is op lichaamsacceptatie en zelfliefde.

Wil je meer weten?
https://www.blijmetjelijfclub.nl
https://www.facebook.com/Blijmetjelijf.coaching
https://www.instagram.com/blijmetjelijf.coaching

Heb je last van eetbuien, overeten of emotie-eten? Laat je dan gratis en vrijblijvend inspireren in mijn online community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/stopeetbuien/

Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Bertine van Walwijk

© Copyright 2018 - 2022