Ik ben Frouke en ik ben eetbuiencoach:

… als eten een pittig onderwerp voor je is.

Body Positivity Challenge 2 – Lichaamsacceptatie

Deze video is onderdeel van de 2e Body Positive Challenge van Boost Your Health.

In deze video leg ik uit wat zelfliefde is, vertel ik in deze video mijn reis naar meer lichaamsacceptatie, meer over bodypositivity en waarom dit niet altijd gemakkelijk is en hoe je meer lichaamsacceptatie kunt krijgen.

Tips uit deze video:
1. Gooi je weegschaal weg of laat iemand jouw weegschaal verstoppen
2. Doe te grote of te kleine kleding weg en draag kleding die jou goed past.
3. Oefen thuis met kleding die je graag wilt dragen, maar niet zo goed durft aan te doen. Raak er eerst zelf comfortabel mee, voordat anderen het hoeven te zien.
4. Creëer een ‘nieuw normaal’ voor jezelf, met lichamen van alle soorten en maten, door body positive accounts op social media te volgen! Hoe vaker je dagelijks in aanraking komt met verschillende soorten lichamen, hoe meer je er gewend aan kunt raken.

Kijk deze video NU, want wachten en uitstellen heeft geen enkele zin!

Heb je iets gehad aan deze aflevering? Was het waardevol voor je? Deel het dan op je social media of maak een printscreen met je smartphone en deel deze in je stories. Vergeet me niet te taggen! @frouke.spicypepper #eetbuiencoach

Wil je graag verder praten over eetbuien? Dan ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep ‘Stop eetbuien en emotie-eten’.

En doe ook een duimpje omhoog, geef een like of 5 sterren als dat kan. Dat motiveert mij om nog vele video’s te maken.

In mijn coachingspraktijk Spicy Pepper Coaching begeleid ik mensen die last hebben van eetbuien en mensen die klaar zijn met het eeuwige diëten en jojo-en en klaar zijn om hun lichaam te omarmen en voor zichzelf te gaan zorgen van zelfliefde inplaats van uit lichaams-haat. Dat kan door middel van 1-op-1 coaching (online) en je kunt lid worden van de Blij met je lijf club. Een membership dat gericht is op lichaamsacceptatie en zelfliefde.

Wil je meer weten?
https://www.blijmetjelijfclub.nl 
https://www.facebook.com/spicypeppercoaching
h
ttps://www.instagram.com/frouke.spicypepper

Heb je last van eetbuien, overeten of emotie-eten? Laat je dan gratis en vrijblijvend inspireren in mijn online community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/stopeetbuien/

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Bertine van Walwijk

© Copyright 2018 - 2023