06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik help je graag op een manier die bij jou past

Body Positivity Challenge 1 – Zelfliefde

Deze video is onderdeel van de Body Positive Challenge van Boost Your Health.

In deze video leg ik uit wat zelfliefde is, hoe mijn reis naar meer zelfliefde eruit heeft gezien, deel ik zelfliefde tips van mijn Instagram-volgers en gaan we nog wat dieper in op verschillende onderwerpen die met zelfliefde te maken hebben:
-Jij bent de liefde van je leven
– Hoe praat je tegen jezelf?
– Leef met je eigen regels
– Accepteer jezelf
– Neem je eigen ruimte in
– Beoefen ‘spiegelwerk’

Kijk deze video NU, want wachten en uitstellen heeft geen enkele zin!

Heb je iets gehad aan deze aflevering? Was het waardevol voor je? Deel het dan op je social media of maak een printscreen met je smartphone en deel deze in je stories. Vergeet me niet te taggen! @blijmetjelijf.coaching #eetbuiencoach

Wil je graag verder praten over eetbuien? Dan ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep ‘Stop eetbuien en emotie-eten’.

En doe ook een duimpje omhoog, geef een like of 5 sterren als dat kan. Dat motiveert mij om nog vele video’s te maken.

In mijn coachingspraktijk Spicy Pepper Coaching begeleid ik mensen die last hebben van eetbuien en mensen die klaar zijn met het eeuwige diëten en jojo-en en klaar zijn om hun lichaam te omarmen en voor zichzelf te gaan zorgen van zelfliefde inplaats van uit lichaams-haat. Dat kan door middel van 1-op-1 coaching (online) en je kunt lid worden van de Blij met je lijf club. Een membership dat gericht is op lichaamsacceptatie en zelfliefde.

Wil je meer weten?
https://www.blijmetjelijfclub.nl
https://www.facebook.com/Blijmetjelijf.coaching
https://www.instagram.com/blijmetjelijf.coaching

Heb je last van eetbuien, overeten of emotie-eten? Laat je dan gratis en vrijblijvend inspireren in mijn online community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/stopeetbuien/

Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Bertine van Walwijk

© Copyright 2018 - 2022