06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik ben Frouke en ik ben eetbuiencoach:

… als eten een pittig onderwerp voor je is.

11 tips voor een eetbui-vrije zomer

De ene persoon heeft juist minder eetlust in de zomer en de andere persoon kan niet stoppen met snacken, snoepen en snaaien. Niet te vergeten de BBQ’s en Rosé-wijntjes.

Vakantie is vaak het ‘excuus’ om meer te mogen snacken en snaaien, maar uiteindelijk zit je met een schuldgevoel.

Omdat je op vakantie vaak letterlijk afstand doet van je dagelijkse sleur, stop je je gedachten over je eetpatroon weg. Je staat het jezelf toe om veel te snoepen, snacken en snaaien, maar eigenlijk wil je dat niet.

In dit gratis webinar geef ik je 11 tips om te genieten van de zomer(vakantie) zonder dat je last krijgt van eetbuien.

Heb je iets gehad aan deze aflevering? Was het waardevol voor je? Deel het dan op je social media of maak een printscreen met je smartphone en deel deze in je stories. Vergeet me niet te taggen! @frouke.spicypepper #eetbuiencoach

Wil je graag verder praten over eetbuien? Dan ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep ‘Stop eetbuien en emotie-eten’.

En doe ook een duimpje omhoog, geef een like of 5 sterren als dat kan. Dat motiveert mij om nog vele video’s te maken.

In mijn coachingspraktijk Spicy Pepper Coaching begeleid ik mensen die last hebben van eetbuien en mensen die klaar zijn met het eeuwige diëten en jojo-en en klaar zijn om hun lichaam te omarmen en voor zichzelf te gaan zorgen van zelfliefde inplaats van uit lichaams-haat. Dat kan door middel van 1-op-1 coaching (online) en je kunt lid worden van de Blij met je lijf club. Een membership dat gericht is op lichaamsacceptatie en zelfliefde.

Wil je meer weten?
https://www.blijmetjelijfclub.nl 
https://www.facebook.com/spicypeppercoaching
h
ttps://www.instagram.com/frouke.spicypepper

Heb je last van eetbuien, overeten of emotie-eten? Laat je dan gratis en vrijblijvend inspireren in mijn online community op Facebook: https://www.facebook.com/groups/stopeetbuien/

Spicy Pepper Coaching
Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten
© Copyright 2018 - 2021

Volg mijn socials voor tips en trucs