06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik ben Frouke en ik ben eetbuiencoach:

… als eten een pittig onderwerp voor je is.

Oefeningen en meditaties

Op deze pagina vind je verschillende meditaties en oefeningen over emotie-eten en eetbuien, die ik voor je heb opgenomen. Deze ‘podcasts’ zijn ook te vinden op de verschillende podcastkanalen zoals Spotify, Soundcloud en iTunes.

De meditaties die ik opneem, horen bij het platform Eatfulness. Eatfulness is een platform dat ik zelf heb opgericht en dat zich specifiek richt op ‘Mindful eten’. Mindful eten, oftewel aandachtsgericht eten, is een belangrijke tool bij het aanpakken van eetbuien en emotie-eten. Mindful eten is niet alleen goed voor mensen met eetproblemen, maar voor iedereen.

Meditatie werkt stress verlagend en ontspannend. Daarom kan een meditatie voor jouw wel eens heel goed helpen.

Het is niet eng en je hoeft ook helemaal niet spiritueel te zijn. Als je dit nog nooit gedaan hebt, kun je ook gewoon eens luisteren naar een meditatie met je ogen open.

Volgens veel wetenschappelijke onderzoekers is meditatie een echt ‘wondermiddel’. Het helpt psychische problemen en depressies voorkomen en genezen. Maar het verminderd ook allerlei hart- en vaatziekten, versterkt je immuumsysteem, vermindert pijn en het verlaagt je bloeddruk.

Je kunt meditatie gebruiken om je gedachten en gevoelens te onderzoeken en deze tot rust te brengen. Meditatie geeft mij persoonlijk altijd weer nieuwe inzichten over mijzelf, die me helpen in mijn strijd tegen eetbuien en eetgedachtes.

Probeer het maar eens. Het kost je geen geld en het is niet schadelijk voor je gezondheid. Het kost je alleen 5-10 minuten van je tijd. Ik beloof je, dat is het waard!

7-daagse eetbuien meditatie reeks

Ben jij een emotie-eter of heb je last van eetbuien?
De meditaties van Eatfulness helpen je een betere relatie met eten, met je lijf en met jezelf te krijgen.

Deze meditaties zijn onderdeel van een reeks die je een week lang kunt doen.

Spicy Pepper Coaching
Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

mijn facebookgroep stop eetbuien en emotie eten