Oefeningen en meditaties

Op deze pagina vind je verschillende meditaties en oefeningen over emotie-eten en eetbuien, die ik voor je heb opgenomen. Deze opnames zijn ook te vinden op de verschillende podcastkanalen zoals Spotify, Soundcloud en iTunes.

Meditatie werkt stress verlagend en ontspannend. Daarom kan een meditatie voor jouw wel eens heel goed helpen.

Het is niet eng en je hoeft ook helemaal niet spiritueel te zijn. Als je dit nog nooit gedaan hebt, kun je ook gewoon eens luisteren naar een meditatie met je ogen open.

Volgens veel wetenschappelijke onderzoekers is meditatie een echt ‘wondermiddel’. Het helpt psychische problemen en depressies voorkomen en genezen. Maar het verminderd ook allerlei hart- en vaatziekten, versterkt je immuumsysteem, vermindert pijn en het verlaagt je bloeddruk.

Je kunt meditatie gebruiken om je gedachten en gevoelens te onderzoeken en deze tot rust te brengen. Meditatie geeft mij persoonlijk altijd weer nieuwe inzichten over mijzelf, die me helpen in mijn strijd tegen eetbuien en eetgedachtes.

Probeer het maar eens. Het kost je geen geld en het is niet schadelijk voor je gezondheid. Het kost je alleen 5-10 minuten van je tijd. Ik beloof je, dat is het waard!

Frouke van Overveld eetbuien intuïtief eten lichaamsbeeld

Gratis voor jou

7-daagse eetbuien meditatie reeks

Heb jij een lastige relatie met eten doordat je eetbuien hebt of voel je je ongelukkig in je lijf omdat je er niet tevreden over bent?
Deze meditaties helpen je een betere relatie met eten, met je lijf en met jezelf te krijgen.

Deze meditaties zijn onderdeel van een reeks die je bijvoorbeeld een week lang kunt doen.

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Bertine van Walwijk

© Copyright 2018 - 2023