06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik ben Frouke

De enige ‘Blij met je lijf-coach’ in NL die jou op een gewichtsneutrale manier helpt naar eetvrijheid en bodyconfidence

Tips en inspiratie

Veel mensen eten wel eens iets wat niet de bedoeling was of waar ze achteraf spijt van krijgen. Als het vaak gebeurt kan het ècht een last worden die je met je meedraagt. Het kan er voor zorgen dat je steeds dikker wordt en dat je baalt van jezelf.

Ik heb persoonlijk veel ervaring met emotie-eten en eetbuien en ik ben een expert die jou graag helpt om hier mee om te leren gaan. Ik wil je met mijn blogs, oefeningen en meditaties inspireren om andere keuzes te maken in je leven, zodat je geen schuldgevoelens meer hoeft te hebben over je eten en dat je niet meer aan hoeft te komen in je gewicht.

Banner podcast talkshow eetbuien zelfliefde lichaamsacceptatie

Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten
© Copyright 2018 - 2022

Volg mijn socials voor tips en trucs