Tips en inspiratie

Van 2018 tot 2022 heb ik als coach honderden mensen geholpen met hun eetbuien, emotie-eten, zelfliefde en lichaamsacceptatie. Op dit moment focus ik mij enkel en alleen op Human Design, maar stel ik alle content die ik de afgelopen jaren heb gemaakt met alle liefde  beschikbaar.

Veel mensen eten wel eens iets wat niet de bedoeling was of waar ze achteraf spijt van krijgen. En veel vrouwen zeuren wel eens over een vetrolletje dat niet veel voorstelt. Maar als het vaak gebeurt kan het ècht een last worden die je met je meedraagt. Het kan er voor zorgen dat je steeds ongelukkiger wordt en dat je baalt van jezelf.

Ik heb persoonlijk veel ervaring met emotie-eten, eetbuien en een negatief lichaamsbeeld. Ik wil je met mijn blogs, oefeningen en meditaties inspireren om andere keuzes te maken in je leven, zodat je geen schuldgevoelens meer hoeft te hebben over je eten en over je lichaam en je jezelf door ook niet meer voor hoeft af te straffen door bijvoord te gaan diëten.

Banner podcast talkshow eetbuien zelfliefde lichaamsacceptatie

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Bertine van Walwijk

© Copyright 2018 - 2023