Snoepen, snacken en snaaien,

je weet dat je het niet moet doen, maar toch doe je het steeds..

Krijg meer grip op je eetgedrag in 5 stappen,

zodat je meer eet-rust kunt ervaren!

N

Je kent alle tips en trucs en tòch slaag je er niet in om je eetbuien onder controle te krijgen. Misschien juist nu heb je meer last van snoepen, snacken of snaaien.

N

Je maakt je zorgen dat je kilo’s aankomt en je bent gefrustreerd dat je niet voldoende beweging krijgt.

N

Of je nou thuis moet werken, in quarantaine zit, dat je je zorgen maakt om je ouders of dat je juist nu je kids weer naar school moet sturen… sluimerende stress en onrust zijn op dit moment dagelijks aanwezig in jouw leven.

N

Die sluimerende stress en onrust zorgt ervoor dat er negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen sneller naar boven komen. En dat is nou precies de reden dat je geen grip hebt op je eetgedrag.

vicieuze cirkel eetbuien Frouke Dordrecht

Versterk je mindset zodat je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen onder controle krijgt waardoor je vrede kunt sluiten met eten en met je lichaam!

grip op je eetgedrag mini cursus eetbuien

Deze online mini-cursus ‘Grip op je eetgedrag in 5 stappen’ is precies wat jij nu nodig hebt!

Je ontvang na inschrijving dagelijks een video en een werkboek waarmee je:

je mindset kunt laten groeien

zodat je minder last hebt van die negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen die aanzetten tot snoepen, snacken en snaaien

beter leert luisteren naar je lichaam

zodat je fijnere eetkeuzes kunt maken

meer body confidence gaat voelen

zodat je je lekkerder, fitter en vitaler in je lijf voelt

Details:

 • Start direct na aankoop.
 • Elke dag ontvang je een link naar een video en een werkboek in de Spicy Pepper Academy
 • Je hebt 60 dagen lang toegang tot de video’s.
 • De werkboeken kun je zelf opslaan en dus eindeloos gebruiken.
 • Je kunt de 5 stappen op je eigen tempo (binnen 2 maanden) doen.
 • Je kunt de hele mini-cursus vaker herhalen in 2 maanden tijd.
 • Prijs: slechts 37 euro!

De 5 stappen (modules met video’s en werkboeken) zijn:

 • Stap 1: De kracht van je gedachten
 • Stap 2: Verander jouw realiteit
 • Stap 3: Zelfliefde
 • Stap 4: De signalen van je lijf
 • Stap 5: Jouw sterke mindset vasthouden

Enkele reacties over de online mini-cursus van deelnemers:

Frouke verteld op duidelijke wijze hoe je een positievere mindset kunt hebben. Maar ook hoe je de liefde voor je lichaam en jezelf terug kunt vinden. Hoe je een betere relatie krijgt met eten en hoe je je negatieve gedachten om kunt zetten naar positieve gedachten. Ze schroomt hierbij niet om eigen ervaringen te delen, want het in de praktijk heel fijn maakt. Het is persoonlijker en geeft je direct de juiste handvatten die je nodig hebt. Ze geeft je heel veel informatie in korte tijd en helpt je op weg naar een positievere mindset.

Ik vond het fijn om te volgen, het lukt niet elke dag opnieuw een video te bekijken. Maar doe wat goed voelt en volg hierin ook jouw eigen tempo. Het beter contact maken met je lichaam blijft soms nog een lastig punt en Frouke helpt je hier heel fijn mee om dit opnieuw weer vaker te gaan doen. Zo vond ik iedere dag opstaan met intentie, het lachen en minder beladen maken van het eten van slecht voedsel (of eetbuien), het dankbaarheidsboekje (wat ik wel heb en helaas nog te weinig gebruik) en de signalen en affirmaties om je lichaam en jezelf meer lief te hebben vond ik fantastisch. Ik heb – ondanks dat ik al veel weet – toch dingen bijgeleerd en geloof dat deze mindset cursus een aanwinst is voor iedere vrouw. Iedere vrouw die het verdient om nog – een beetje – meer van zichzelf en haar lichaam te houden!

Melinda van Rossen

Boost Your Health

Ik wilde je nog zeggen dat ik de minicursus heel erg fijn vond om te doen! Lekker in mijn eigen tempo. Over iets meer dan een week uitgesmeerd. Mooie opbouw, helder verteld en fijne opdrachten erbij! Dank je wel dat je mijn mindset weer een boost hebt gegeven hiermee!!
🙏🏻💕😘

Wendy

Hoi Frouke, ik heb zojuist de minicursus afgerond. Ik vond het een cursus die heel verassend was. Met onderwerpen waarbij ik nooit zo heb stil gestaan. Bijvoorbeeld stap 1. Dank je wel daarvoor!! Mijn mindset zal zeker een boost krijgen.
Ook heb ik laatst jouw techniek gebruikt om tegen angst/onrust te zeggen: bedankt dat je er bent maar nu heb ik je niet meer nodig. Het werkte!! Wat een ervaring. Ook hiervoor dank. 😘

Betske

Vijf dagen de online mini-cursus van jou met veel plezier gevolgd. Iedere les een ander thema duidelijk en fijn uitgelegd. Het gaf mij overzicht aan de slag te gaan met de opdrachten en daardoor kreeg ik inzicht in mijn patronen. Ik wil je hartelijk danken voor deze mini-curus. In een korte tijd kun je grote stappen zetten. Een aanrader!

Shirin

Over mij:

Jarenlang (van mijn 13e-26e) worstelde ik met eetbuien, emotie-eten en mijn eetbuienstoornis. Tegenwoordig weet ik precies wat mijn valkuilen zijn en weet ik hoe ik goed voor mezelf kan zorgen zodat de eetbuien voorgoed wegblijven uit mijn leven.

Dat is wat ik jou ook gun; die vrijheid te voelen, kunnen genieten van eten zonder schuldgevoelens en tegelijkertijd blij kunnen zijn met je lijf en niet gefocust hoeven te zijn op je gewicht en afvallen. Gewoon genieten van het leven!

Naast mijn persoonlijke ervaringen ben ik een gecertificeerde coach en een gediplomeerde gewichtsconsulent. Ik haalde een 10 voor een training ’emotie-eten’ die ik ooit volgde en ik vind het heerlijk om altijd bij te leren! De laatste training die ik volgde was Emotional Freedom Technique (EFT), een methode die ik graag inzet bij eetbuiencoaching.

In mijn eigen reis naar herstel van eetbuien heb ik ervaren dat het niet gaat om ‘wat’ je eet maar ‘waarom’ je eet. Dat is voor iedereen heel persoonlijk en die reis gaat in kleine stapjes. ‘Grip op je eetgedrag in 5 stappen’ is een mooie mini-cursus die waardevolle impact maakt in jouw reis naar eet-vrijheid, zelfliefde en lichaamsacceptatie!

stop focus gewichtsverlies afvallen eindhoven berenkuil graffiti

Volg mij op social media:

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten