06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Mini-cursus ‘Versterk je mindset in 5 stappen’

Je kent alle tips en trucs en tòch slaag je er niet in om je eetbuien onder controle te krijgen. Misschien juist nu tijdens deze Corona-crisis heb je veel last van snoepen, snacken of snaaien. Je maakt je zorgen dat je kilo’s aankomt en je bent gefrustreerd dat je niet voldoende beweging krijgt.

Deze crisis-situatie heeft je uit je comfortzone gehaald. Of je nou thuis moet werken, in quarantaine zit, dat je je zorgen maakt om je ouders of dat je juist nu je kids weer naar school moet sturen… sluimerende stress en onrust zijn op dit moment dagelijks aanwezig in jouw leven.

Die sluimerende stress en onrust zorgt ervoor dat er negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen sneller naar boven komen. En dat is nou precies de reden dat je geen grip hebt op je eetgedrag.

Wil je aan de slag met je mindset zodat je die negatieve gedachten en die belemmerende overtuigingen weer onder controle kunt krijgen?

Dan is deze online mini-cursus ‘Versterk je mindset in 5 stappen’ precies wat jij nu nodig hebt! Je ontvang na inschrijving elke dag een video en een werkboek met de 5 stappen waarmee je je mindset kunt laten groeien zodat je minder last hebt van die negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen die aanzetten tot snoepen, snacken en snaaien.

De stappen:

  • Stap 1: Wet van Aantrekking

  • Stap 2: Verander jouw realiteit

  • Stap 3: Zelfliefde

  • Stap 4: De signalen van je lijf

  • Stap 5: Jouw sterke mindset vasthouden

Details:
Start direct na inschrijving
Elke dag een video en een werkboek
Je hebt 60 dagen lang toegang tot de video’s en het werkboek.
Je kunt de 5 stappen op je eigen tempo dus binnen 2 maand doen.
Je kunt de hele minicursus ook vaker doen in 2 maanden tijd.
Prijs: slechts €24,95

Enkele reacties over de online mini-cursus van deelnemers:

Frouke verteld op duidelijke wijze hoe je een positievere mindset kunt hebben. Maar ook hoe je de liefde voor je lichaam en jezelf terug kunt vinden. Hoe je een betere relatie krijgt met eten en hoe je je negatieve gedachten om kunt zetten naar positieve gedachten. Ze schroomt hierbij niet om eigen ervaringen te delen, want het in de praktijk heel fijn maakt. Het is persoonlijker en geeft je direct de juiste handvatten die je nodig hebt. Ze geeft je heel veel informatie in korte tijd en helpt je op weg naar een positievere mindset.

Ik vond het fijn om te volgen, het lukt niet elke dag opnieuw een video te bekijken. Maar doe wat goed voelt en volg hierin ook jouw eigen tempo. Het beter contact maken met je lichaam blijft soms nog een lastig punt en Frouke helpt je hier heel fijn mee om dit opnieuw weer vaker te gaan doen. Zo vond ik iedere dag opstaan met intentie, het lachen en minder beladen maken van het eten van slecht voedsel (of eetbuien), het dankbaarheidsboekje (wat ik wel heb en helaas nog te weinig gebruik) en de signalen en affirmaties om je lichaam en jezelf meer lief te hebben vond ik fantastisch. Ik heb – ondanks dat ik al veel weet – toch dingen bijgeleerd en geloof dat deze mindset cursus een aanwinst is voor iedere vrouw. Iedere vrouw die het verdient om nog – een beetje – meer van zichzelf en haar lichaam te houden!

Melinda van Rossen

Boost Your Health

Ik wilde je nog zeggen dat ik de minicursus heel erg fijn vond om te doen! Lekker in mijn eigen tempo. Over iets meer dan een week uitgesmeerd. Mooie opbouw, helder verteld en fijne opdrachten erbij! Dank je wel dat je mijn mindset weer een boost hebt gegeven hiermee!!
🙏🏻💕😘

Wendy

Hoi Frouke, ik heb zojuist de minicursus afgerond. Ik vond het een cursus die heel verassend was. Met onderwerpen waarbij ik nooit zo heb stil gestaan. Bijvoorbeeld stap 1. Dank je wel daarvoor!! Mijn mindset zal zeker een boost krijgen.
Ook heb ik laatst jouw techniek gebruikt om tegen angst/onrust te zeggen: bedankt dat je er bent maar nu heb ik je niet meer nodig. Het werkte!! Wat een ervaring. Ook hiervoor dank. 😘

Betske

Vijf dagen de online mini-cursus van jou met veel plezier gevolgd. Iedere les een ander thema duidelijk en fijn uitgelegd. Het gaf mij overzicht aan de slag te gaan met de opdrachten en daardoor kreeg ik inzicht in mijn patronen. Ik wil je hartelijk danken voor deze mini-curus. In een korte tijd kun je grote stappen zetten. Een aanrader!

Shirin

Over mij:

Als expert en ervaringsdeskundige op het gebied van emotie-eten en eetbuien is het mijn missie om iedereen met (over)eetstruggles te leren om zichzelf te vullen met zelfliefde in plaats van te snoepen, snacken en snaaien. Dat doe ik door middel van coaching (online en offline), groepstrainingen, workshops en door middel van mijn blogs, artikelen en video’s op social media. Ik ben naast coach ook werkzaam als trainer en spreker.

Volg mij op social media: