06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Hey, hallo! Hier vind je de link naar de website waar je naar op zoek bent. Scroll lekker naar beneden en klik gerust aan waar je nieuwsgierig naar bent. Heb je ergens vragen over? Stuur me gerust een DM! Ik reageer binnen 24 uur.

Liefs, Frouke

Wordt lid van de gratis Facebookgroep “Stop eetbuien en emotie-eten”:

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten

Beluister hier de meest recente aflevering van mijn podcastkanaal:

Over Frouke:

Als coach help ik jou om los te komen van eetbuien, om een positiever lichaamsbeeld te ontwikkelen en om je te helpen een echte intuïtieve eter te worden. Dat kan door middel van 1-op-1 coaching en de Blij met je lijf club. Met mijn posts op social media, YouTube video’s en podcast kanaal hoop ik je te inspireren met mijn eigen ervaringen.