06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik ben Frouke en ik ben eetbuiencoach:

… als eten een pittig onderwerp voor je is.

1-op-1 SELFLOVE Jaartraject

Het SELFLOVE jaartraject is ook een 1-op-1 coaching, maar dan gedurende een heel jaar. Naast het werken aan jouw eetbuien, nemen we ook de tijd om te werken aan de onderliggende issues die jouw eetbuien veroorzaken. We werken dan aan een positiever zelfbeeld en een neutraler lichaamsbeeld waardoor je gelukkiger kunt zijn met wie jij NU bent.

In het SELFOVE jaartraject voeren we iedere maand een intensief coachinggesprek van 1,5 uur en krijg je huiswerkopdrachten mee. Je mag me tussendoor onbeperkt Whatsappen als je vragen hebt of tegen dingen aanloopt. Je hebt mijn coaching dus eigenlijk altijd bij de hand wanneer je het nodig hebt.

Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag

Wanneer je voor het jaartraject kiest, zal ik je vragen om de ‘Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag’ in te vullen. De NVE brengt de drie belangrijkste risicofactoren voor overeten en overgewicht in kaart. De ene persoon eet teveel als hij/zij depressief, gespannen of eenzaam is, een ander wanneer er veel en lekker eten aanwezig is en een derde gaat zich juist te buiten als hij/zij op dieet is en de honger het wint. Bij elk van deze drie typen eetgedrag sluit een eigen theorie en coachingswijze aan. Zo kunnen we de coaching gericht en effectief inzetten!

Videobibliotheek

Wie in het jaartraject stapt, heeft gedurende het jaartraject toegang tot mijn persoonlijke videobibliotheek in mijn online academy. In de videobibliotheek vind je allerlei informatieve video’s over thema’s zoals voeding, lichaam, hormonen, mindful eten, intuitief eten, mediatie, gewichtsstigma, zelfliefde en body positivity die je kunt kijken ter ondersteuning van het jaartraject.

Veelvoorkomende onderliggende issues:

Ervaringen uit je kindertijd of jeugd

Stress, overspannen of burn-out

Gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid

Gebrek aan zelfliefde en zelfzorg

Zorgen voor anderen maar niet voor jezelf

Eenzaamheid, verlies, alleen zijn

Tijdens het SELFLOVE jaartraject gaan we samen op zoek naar jouw onderliggende issues. Daar mag je een jaar lang aan werken zodat je niet alleen aan de oorzaak van je eetbuien werkt, maar tegelijk ook aan de oorzaak van andere dingen waar je in je leven steeds weer tegenaan loopt.

Het aanpakken van onderliggende issues, die je steeds weer tegenkomt in je leven, je werk of in relaties, vraagt veel ‘inner work’ en dat heeft tijd nodig. Je mag de tijd nemen om na te denken, om je bewust te worden van je gedrag en je mag de tijd nemen om nieuwe inzichten op te doen. Daarom duurt dit traject een jaar en voeren we in totaal 14 gesprekken van 1,5 uur per gesprek.

Omdat het nodig is om te leren, te voelen en te veranderen in jouw dagelijkse leven, krijg je steeds huiswerkopdrachten mee. Het vraagt, naast onze gesprekken, een extra investering van jouw tijd om aan jouw persoonlijke huiswerkopdrachten te werken.

Frouke is echt goud waard! In haar coachingsgesprekken heeft ze me geholpen om mijn snoep-buien onder controle te krijgen.

Ze wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Samen gingen we op zoek naar de reden en de momenten van het snoepen en maakten we een nieuw eetschema waarbij de focus lag op het aanleren van nieuw eetgedrag in tegenstelling tot het afleren van oude gewoontes.

Karin V.

Frouke heeft me geleerd anders te kijken naar eten en ipv te gaan diëten (wat bij mij averechts werkt) op zoek te gaan naar waarom ik eet. Ze is een lieve maar ook straight to the point coach. Net wat ik nodig had.

De handvaten die ik heb gekregen maakt dat ik steeds verder kom in het herstellen van een eetverslaving. Dankjewel mooi mens voor alles! ❤️

Marloes Klok-Krabshuis

Ik heb Frouke ervaren als een warme, betrokken en flexibele coach. Ze denkt goed mee en helpt overzicht te creëren waar dat nodig is. Ze is niet bang om te zeggen waar het op staat en voor mij is dat precies de spiegel die zo af en toe nodig is! Het coachingstraject heeft me niet alleen goed geholpen op het gebied van eetproblematiek maar misschien nog wel het meeste in mijn persoonlijke ontwikkeling. Super dankbaar voor de stappen die ik heb kunnen nemen tijdens dit traject!

Lisa van der Meulen

Wat houdt het 1-op-1 jaartraject precies in?

– Vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 min.
– 14 coachingsgesprekken verspreid over 12 maanden
– Afname van de wetenschappelijke test  ‘Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag’ (NVE) voor gerichte coachingsaanpak.
– Ieder gesprek duurt 90 minuten per gesprek.
– Je krijgt diverse persoonlijke huiswerkopdrachten.
– Toegang tot mijn exclusieve videobobliotheek.
– Bij online coaching worden de sessies speciaal voor jou opgenomen, dus je kunt ze altijd terugkijken.
– Je kunt, indien gewenst, overal ter wereld (met internettoegang) gecoacht worden door mij. Dus ook tijdens vakanties en verre reizen.
– Tijdens het hele traject onbeperkt whatsappen en mailen met al jouw vragen.


Waarom is het jaartraject bij betaling in termijnen duurder?

Simpel: ik ben meer tijd kwijt aan administratieve handelingen in het bijhouden van jouw betalingen en het versturen van facturen naar jou. Betalen in termijn kan een prettige oplossing zijn als je niet zoveel geld in 1x kunt besteden, maar het het geeft ons beiden ook extra werk. De keuze is aan jou zelf of je gebruik wilt maken van betalen in termijnen.

Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten
© Copyright 2018 - 2022

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Anoesjka Minnaard