06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik help je graag op de manier die bij jou past!

1-op-1 Jaartraject

Het jaartraject is ook een 1-op-1 coaching, maar dan gedurende een heel jaar. Naast het werken aan jouw eetbuien, nemen we ook de tijd om te werken aan de onderliggende issues die jouw eetbuien veroorzaken.

In het jaartraject voeren we iedere maand een intensief coachinggesprek van 1,5 uur en krijg je huiswerkopdrachten mee. Je mag me tussendoor onbeperkt Whatsappen als je vragen hebt of tegen dingen aanloopt. Je hebt mijn coaching dus eigenlijk altijd bij de hand wanneer je het nodig hebt.

Veelvoorkomende onderliggende issues:

Ervaringen uit je kindertijd of jeugd

Stress, overspannen of burn-out

Gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid

Gebrek aan zelfliefde en zelfzorg

Zorgen voor anderen maar niet voor jezelf

Eenzaamheid, verlies, alleen zijn

Tijdens het jaartraject gaan we samen op zoek naar jouw onderliggende issues. Daar mag je een jaar lang aan werken zodat je niet alleen aan de oorzaak van je eetbuien werkt, maar tegelijk ook aan de oorzaak van andere dingen waar je in je leven steeds weer tegenaan loopt.

Het aanpakken van onderliggende issues, die je steeds weer tegenkomt in je leven, je werk of in relaties, vraagt veel ‘inner work’ en dat heeft tijd nodig. Je mag de tijd nemen om na te denken, om je bewust te worden van je gedrag en je mag de tijd nemen om nieuwe inzichten op te doen. Daarom duurt dit traject een jaar en voeren we in totaal 14 gesprekken van 1,5 uur per gesprek.

Omdat het nodig is om te leren, te voelen en te veranderen in jouw dagelijkse leven, krijg je steeds huiswerkopdrachten mee. Het vraagt, naast onze gesprekken, een extra investering van jouw tijd om aan jouw persoonlijke huiswerkopdrachten te werken.

Wat houdt het 1-op-1 jaartraject precies in?

– Vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 min.
– 14 coachingsgesprekken verspreid over 12 maanden
– Ieder gesprek duurt 90 minuten per gesprek.
– Je krijgt diverse persoonlijke huiswerkopdrachten.
– Bij online coaching worden de sessies speciaal voor jou opgenomen, dus je kunt ze altijd terugkijken.
– Je kunt, indien gewenst, overal ter wereld (met internettoegang) gecoacht worden door mij. Dus ook tijdens vakanties en verre reizen.
– Tijdens het hele traject onbeperkt whatsappen en mailen met al jouw vragen.


Waarom is het jaartraject bij betaling in termijnen duurder?

Simpel: ik ben meer tijd kwijt aan administratieve handelingen in het bijhouden van jouw betalingen en het versturen van facturen naar jou. Betalen in termijn kan een prettige oplossing zijn als je niet zoveel geld in 1x kunt besteden, maar het het geeft ons beiden ook extra werk. De keuze is aan jou zelf of je gebruik wilt maken van betalen in termijnen.

Spicy Pepper Coaching
Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)