Met Human Design écht je relatie met eten en met je lichaam verbeteren!

Stel je eens voor dat er voor jou wél een handleiding bestaat voor jouw leven.

Een systeem dat jouw unieke blauwdruk weergeeft; wie je bent, hoe je handelt, waar jouw talenten liggen en wat jouw valkuilen zijn.

Want jij bent uniek, toch? Zoals jou is er geen ander!

En toch leren we -gaandeweg in ons leven- dat we op elkaar moeten lijken:

 • Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg: verstop je dikke lijf liever in wijde kleding.
 • Iedereen moet slank zijn, dan ben je zogenaamd gezond.
 • Je moet hard werken om je (afslank)doel te bereiken.
 • Als je je dieet niet volhoudt, dan heb je gefaald.
 • Je moet ‘gewoon’ veel wilskracht hebben.

Al deze overtuigingen hebben er voor gezorgd dat jij verder verwijderd bent geraakt van jouw authentieke jij. Je hebt allerlei praktische tips geleerd om geen eetbuien te hebben en je hebt kennis opgedaan over hoe jouw brein werkt in relatie tot eetbuien en jouw lichaamsbeeld, maar het lukt je steeds niet om het ook écht te veranderen. Zelfs begeleiding bij gedragsverandering heeft maar eventjes geholpen. Je valt uiteindelijk weer terug. Omdat je het niet leert op de manier die bij JOU past.

Human Design is een methode die jou meer inzicht kan geven in jezelf. Het kan je vertellen op welke manier jij het beste leert en jezelf ontwikkelt, hoe jij met je emoties omgaat, hoe wilskracht bij jou werkt en nog veel meer!

Dit is hele belangrijke en waardevolle informatie, als jij met jezelf, je eetgedrag of jouw zelfbeeld aan de slag wilt gaan!

Human Design is die diepere laag die jou vertelt op welke manier jij succesvol jouw leven kunt leven. En dus ook op welke manier jij succesvol kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Frouke van Overveld eetbuien intuïtief eten lichaamsbeeld

“Zelfs begeleiding bij gedragsverandering heeft maar eventjes geholpen. Je valt uiteindelijk weer terug. Omdat je het niet leert op de manier die bij JOU past.”

Wat is Human Design?

Human Design is eind jaren tachtig ontstaan uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakra-leer, gecombineerd met wetenschappelijk astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica. Het is een holistisch systeem.

Aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats wordt je persoonlijke design berekend. Jouw design is dus uniek en deze kun je zien als je persoonlijke gebruiksaanwijzing (met je talenten en je valkuilen) voor wie jij als mens bent.

Het vertelt je o.a.:

 • Jouw unieke talenten, kwaliteiten en valkuilen
 • Hoe jij energetisch beïnvloed wordt door je omgeving
 • Hoe jij jouw omgeving beïnvloed
 • Hoe jij emoties ervaart
 • Hoe jij het beste keuzes kunt maken
 • Wat jouw unieke manier is om door het leven te navigeren

In relatie tot eetbuien, zelfliefde en lichaamsacceptatie kan Human Design je leren om beter naar je lijf, je intuïtie en je emoties te luisteren. Het leert je om keuzes te maken die ècht bij jou passen. Het zal je inzicht geven in patronen die je los mag laten en het zal je focus geven voor een zelf-liefdevol, eetbui-vrij en zelfverzekerd leven.

Geloof me, ik spreek uit mijn eigen ervaring.

bodygraph Human Design eetbuien Frouke van Overveld

Zelf kwam ik in de zomer van 2020 in aanraking met Human Design.

De readings die ik kreeg van Human Design specialisten waren écht eye-openers voor mij. Alsof ik mezelf op een dieper level leerde kennen.

Ik leerde dat ik met mijn vele interesses me juist niet moest toespitsen op 1 ding (Manifesting Generator). En dat het oké is om snel verveeld te raken en weer iets anders te gaan doen.

En dat terwijl ik juist dacht dat ik geen doorzettingsvermogen had omdat ik nooit wat afmaakte.

Ik leerde ook dat ik mag experimenteren met nieuwe dingen en dat ik daar anderen mee mag helpen (3/5 profiel). Zodoende heb ik nu zelf een Human Design aanbod voor jou ontwikkeld.

Dit is mijn design, zo hoor ik te leven. Jeetjemina, wat een verademing.

Ik hoop dat jij je ook bevrijd gaat voelen als je jezelf op dat diepere level leert kennen.

Nieuwsgierig naar jouw persoonlijke Human Design?

Stap 1:

Basis e-book

Bestel jouw eigen Human Design basis e-book. In dit persoonlijke e-book leer je jezelf beter kennen door meer te leren over:

 • jouw energietype (zodat je weet hoe jouw energie werkt)
 • jouw stratiegie om door het leven te navigeren
 • jouw autoriteit waarmee jij de beste keuzes maakt voor jezelf
 • jouw profiel dat jouw persoonlijkheid weergeeft
 • jouw 9 energiecentra; hoe jouw gedachten, energie, emoties, wilskracht en intuïtie werken en wat je hierin los mag laten.

In dit e-book lees je concrete koppelingen naar eetbuien, zelfliefde en lichaamsacceptatie. Super handig!

Stap 2:

Deep-dive gesprek

Heb je behoefte aan meer persoonlijke uitleg en begeleiding, n.a.v. jouw Human Design basis e-book?

Wil je graag met mij praten over jouw specifieke situatie met bijv. je werk, je business, je gezin, relaties, stress, vermoeidheid en leren hoe Human Design jou kan helpen om meer in balans te komen?

In de deep-dive sessie gaan we gedurende 60 minuten dieper in op de basis van jouw Human Design en jouw specifieke vraag en krijg je praktische tips om mee aan de slag te gaan.

We zullen kort stilstaan bij jouw energietype, strategie en autoriteit, profiel en een quickscan doen langs jouw centra.

Deze sessie wordt opgenomen, zodat je het later nog een keer kunt terugkijken.

Let op: deze Deep-dive gaat NIET over eetbuien, zelfliefde en lichaamsacceptatie. Hiervoor ga je naar deze pagina.

Stap 3:

1:1 coachingtraject

Je bent inmiddels enthousiast over Human Design! En terecht! Je wilt mijn ondersteuning voor:

 • Het volgen van je strategie en autoriteit
 • Het deconditioneren van jouw overtuigingen bij ongedefinieerde centra

In online sessies gaan we hiermee aan de slag en je ontvangt natuurlijk (als je die nog niet hebt) jouw basis e-book:

Sessie 1: Deep-dive sessie en starten met strategie & autoriteit
Sessie 2: Welke conditioneringen kom je tegen in jouw centra
Sessie 3: Jouw inzichten en groei en wat is er nog nodig om HD verder te implementeren in jouw leven?

Let op: dit is algemene coaching en gaat NIET over eetbuien, zelfliefde en lichaamsacceptatie.
Hiervoor ga je naar deze pagina.

Neem hier een sneak preview van het Human Design basis e-book.

Zij gingen je voor…

Allereerst dank je wel voor het toezenden en het maken van dit e-book. Ik wil je meteen een compliment geven over de toegankelijkheid, vormgeving en begrijpelijke taal waarmee je de human design hebt gemaakt.
Ik heb eerder een human design laten maken, maar op een of andere manier kwamen veel dingen niet binnen door de manier waarop het werd uitgelegd. Dus het was al voor mij bekend, maar nu snap ik het ook ;). En is het fijn om reminders te hebben qua hoe ik de dingen doe en mijn valkuilen.
Ik merk dat ik naar de 50 ga ( in oktober), omdat ik verschuivingen voel plaatsvinden
(zoals beschreven in de tijdslijn). Ik ben sinds 30 april intuitief gaan eten (ik noem het de hongerbalans, dus eten als je een hongerprikkel krijgt. Voeding eten wat zo min mogelijk de insulinestijging beinvloed). Wat een verschil in hoe ik me voel zeg!!!
Bianca H.

Generator

Ontzettend bedankt voor dit e-book! Er zijn me een aantal dingen echt duidelijk geworden 🙂
Ik voel me inderdaad vaak “all-over-the-place”, niet georganiseerd en een buitenbeentje, maar dankzij jouw harde werk is me duidelijk waarom.
 

Daarnaast heb ik al een paar maanden “last” van een dof gevoel/soms pijn rondom mijn milt … De huisarts voelt niets vreemds, echo’s laten geen vergrote milt zien en mijn bloeduitslagen zijn ook allemaal goed. En dan lees ik de uitleg in dit e-book en dan denk ik alleen maar: wow …. Ik meld me inderdaad zelden ziek en ga gewoon maar door onder het mom van: het komt wel goed. Ik ben al tijden moe en slaap slecht. Ik kan de signalen nu echt niet meer negeren, luisteren naar mijn INTUITIE!

Ik ben heel blij dat ik dit nu heb, en ik ga hier zeker mee experimenteren.

Nogmaals dankjewel!
Sigrid H.

Manifesting Generator

Oh wauw, ben m’n Human Design aan het lezen en herken al zoveel! En geeft zoveel indruk waarom bij mij iets “nee is nee” of “ja is ja is!”

Judith H.

Generator

Human Design kwam al een paar keer op mijn pad en ik werd steeds nieuwsgierig. Maar als je gaat Googlen, zie je door de bomen het bos niet meer. Dus ik besloot het basis e-book bij Frouke te kopen.

En het is echt beyond mijn verwachtingen! Op elke pagina viel wel een kwartje en ik voel me nu ineens zoveel rustiger. Ik snap nu veel beter waarom ik voel wat ik voel; waar dat opgejaagde gevoel vandaan komt en hoe ik me vaak zo ‘drained’ kan voelen.

Door het e-book had ik ook nog heel veel vragen dus heb ik Deep Dive bij Frouke aangevraagd. Frouke nam alle tijd om me rustig uit te leggen hoe mijn Human Design in elkaar steekt en doordat ze veel concrete voorbeelden gaf, werd het me nóg duidelijker.

Dit e-book en de deep dive kan ik iedereen aanbevelen!

Joyce K.

Projector

Frouke heeft voor mij de basics van Human Design uitgepluist en daar een e-book van gemaakt (en eigenlijk VEEL MEER dan alleen de basics, want man wat een gaaf e-book!). Het is eigenlijk een regen aan kwartjes die vallen, want precies waar ik nu tegenaan loop is de vinger op de zere plek. Het komt zeg maar terug in mijn blauwdruk.

Zoveel herkenning, maar ook echt wel punten waarvan ik denk: diep van binnen weet ik dat het zo is en dat ik er nog veel meer naar mag leven.

Nikki P.

Manifesting Generator

Ik heb hem in één ruk uitgelezen? Deze ga ik uitprinten en bij me houden. Ik herken en voel ’t helemaal. Het mag nog even bezinken.

Wauw, wat to dat dit bestaat! Dankjewel 🙏 Wat goed dat je dit doet!

Paula S.

Manifestor

Frouke vertelde mij de afgelopen maanden steeds vaker over wat zij leerde over Human Design. Ik werd er steeds nieuwsgieriger naar en vroeg haar om mijn Human Design op te zoeken en uit te werken. En wat een herkenning! Het boek dat specifiek ingaat op mijn design is zo overzichtelijk opgezet. Het leest gemakkelijk maar ik heb expres elke keer een klein stukje gelezen omdat ik alles goed tot me wilde nemen en over nadenken.

Het heeft me op sommige gebieden nu al rust gegeven dat als ik handel vanuit mijn design het niet ‘raar’ is maar juist bij mij past. Ik mag lekker spelen en experimenteren en dat ik soms dingen niet afmaakt is niet falen maar past bij mij als Manifesting Generator.

Niet alles gaf direct een a-ha moment, maar zoals Frouke ook schrijft duurt het wel even voordat je het hele design kan toepassen in je leven. Ik denk dat er de komende tijd vanzelf dingen op hun plek gaan vallen. 


Ik was ook erg onder de indruk hoe de link van mijn design naar emoties, eten en rust getrokken kon worden. Hierin dacht ik wel ‘ja.. dit is wat ik doe en waar ik niet naar mijn design luister’.

Al met al ben ik mega blij met deze eerste stapjes naar meer inzicht en kennis binnen het Human Design. Ik ga zeker nog met Frouke het hier over hebben want ik wil nog veel meer weten!

Carol P.

Manifesting Generator

Het Human Design Handboek dat Frouke van mij maakte klopte enorm goed. Sommige dingen mag ik nog wat meer onderzoeken en dat geeft wel wat meer richting. Ik begrijp nu beter waarom luisteren naar mijn hongergevoel soms lastiger is dan ik had verwacht omdat het gestoord word door mijn gedachtes. Door het Human Design Handboek dat Frouke van mij maakte weet ik beter welke vragen ik mijn lichaam wel zou kunnen stellen, heel fijn.

Verder neemt Frouke de informatie uit mijn HD chart mee tijdens de coach sessies waardoor ze mij gericht beter kan begeleiden.

Het handboek is overzichtelijk en bij de focuspunten staan handige handvaten die ik meteen kan toepassen bij het werken aan de relatie met eten en lichaamsbeeld.

Daarom is dit persoonlijke handboek echt een aanrader want door nieuwe inzichten op te doen m.b.t. de relatie met eten, lichaamsacceptatie en de handvaten die bij de focuspunten genoemd worden kun je hiermee ook zelf al aan de slag kan gaan.

Sandra F.

Manifesting Generator

Onlangs heb ik van Frouke een ebook m.b.t. mijn Human Design mogen ontvangen. Ik was verbaasd om te zien hoeveel er resoneert met de persoon die ik ben, hoe ik dingen zie en hoe ik handel. Het gaf mij inzichten en handvatten. En in mijn geval vooral: bevestiging dat ik al op de goede weg zit! Ik heb al een tijdje 1-op-1 coaching van Frouke mogen ontvangen en dit heeft me al vele stappen verder gebracht. Het is me duidelijk dat ik er nog niet ben maar dat het een proces in bewerking blijft. Het geeft me rust dat ik mag zijn zoals ik ben, omdat dit nu eenmaal mijn ”design” is. Dank weer voor de mooie inzichten Frouke!

Angéla t. H

Manifestor

Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten
© Copyright 2018 - 2022

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Anoesjka Minnaard