YESS!!

Ik help jou alle pepernoten-, speculaas– en kerstkransen-verleidingen te weerstaan en niet helemaal los te gaan tijdens je kerstdiner!

voor slechts 47,-

A

Ben je wéér aan het strijden met al dat (verleidings)eten?

A

Ben je bang voor snaaibuien, de aankomende maanden?

A

Maak jij je zorgen om je gewicht, de aankomende tijd?

A

Kun je al dat snoepgoed in de winkels niet negeren?

A

Heb jij het alweer gekocht voordat je er erg in had?

A

Lukt het je niet om ‘gewoon gezond‘ te blijven eten?

A

Wil je graag een balans vinden met al dat snoep en al die feestdiners?

A

Wil jij zonder schuldgevoel kunnen borrelen en snacken?

A

Ben je er klaar mee dat je jezelf verliest in al dat eten?

A

Wil je dit fixen, zodat je ook niet meer in januari hoeft te starten met ‘goede voornemens’?

Ik help je met een plan zodat je niet meer hoeft te strijden met eten!

Je zult de komende maanden trots op jezelf zijn!

Dit ga je leren in de online training:

Dagelijkse verleidingen weerstaan

We gaan aan de slag met met het weerstaan van al die dagelijkse verleidingen van pepernoten, chocoladeletters, marsepein, kerstkransjes, oliebollen en appelbeignets.

Feestdagendiners en -borrels

Ik leer je hoe je gezellig mee kunt doen aan allerlei diners, zonder ‘ongezellig’ te zijn met aangepaste porties maar ook zònder over jouw grenzen te gaan.

Hoe je liefdevol je eigen keuzes kunt maken en geen schuldgevoel hoeft te hebben, als je toch een keertje bezwijkt in een snaaimoment.

Spanningen en stress

Ik help je om te gaan met de stress en spanningen die al deze feestdagen met zich mee kan brengen, waardoor je juist meer gaat eten. Zowel stress bij allerlei voorbereidingen van van bijv. pakjesavond, het kerstdiner en oudjaarsavond, maar ook spanningen die altijd extra voelbaar zijn in de familie,in je inner circle of door sociale verplichtingen.

Leren positief te denken

Als bonus help ik je om van je negatieve gedachten af te komen en te leren hoe je positieve gedachten kunt maken. Juist tijdens de ‘donkere dagen’ waarbij je veel binnen zit kan dit nog wel eens een uitdaging zijn. Vanaf nu niet meer want jij krijgt de tools voor een positieve mindset! Mèt praktische opdrachten om te oefenen.

t

Hoe werkt deze online training?

⇒ De online training duurt 5 dagen en start meteen zodra je betaald hebt.

⇒ Elke dag krijg je toegang tot verschillende video’s en werkboeken met informatie en opdrachten.

⇒ Bij de 1e en 2e dag ontvang je ook oefeningen met een audiobestand die je via internet kunt luisteren.

⇒ Je ontvangt zodra je betaald hebt elke dag (gedurende 5 dagen) berichten hierover in je mailbox (check je spam-box).

⇒ Je kunt dus nu meteen aan de slag.

⇒ De training blijft voor jou 8 weken online in de Spicy Pepper Academy.

⇒ Je hebt dus twee hele maanden toegang tot alle informatie, video’s en werkboeken.

⇒ Je kunt de training meerdere keren doen of juist op je eigen tempo doen en er goed de tijd voor nemen!

r

Wat krijg ik allemaal voor 47,-?

⇒ Elke dag 1 video (dus totaal 5) met belangrijke instructies, informatie, kennis, tips en trucs.

⇒ Elke dag 1 werkboek (dus totaal 5)  in PDF die je kunt downloaden, opslaan en printen.

⇒ 2 dagen ontvang je ook een audiofragment met een opdracht.

⇒ Alle tips, trucs, tools en opdrachten die je nodig hebt om de komende maanden geen last te hebben van eetbuien en snaaimomenten, maar gezond en gebalanceerd te blijven eten.

⇒ Deze tips, trucs, tools en opdrachten kun je maar liefst 8 weken lang herhalen of terugkijken als je wilt.

Het is nu zo’n 27 jaar geleden dat ik begon met de koektrommel leeg te vreten, dat ik zakken chips en bergen snoep in mijn mond stopte. Van mijn 13e tot mijn 26e levensjaar heb ik op deze manier met mijn onvrede, boosheid en emoties gedeald. Het is nu zo’n 15 jaar geleden dat ik met hulp van verschillende coaches, therapieën en methodieken van mijn eetbuien af kwam. Ik was bang, gefrustreerd, boos, angstig en verdrietig. Ik voelde me diep ongelukkig en zag geen uitweg. Eten was mijn ‘partner in crime’. Uiteindelijk heb ik een transformatie meegemaakt van controle kwijt, slachtoffer gevoel en heel erg dik zijn naar ‘in control’ en vrij van alle (di)eetgedachten.

Ik voel me nu zelfverzekerd, sterk, in control, aantrekkelijk, ontspannen, lekker, gelukkig, goed in mijn vel en fit!

De reden dat ik deze online training heb gemaakt, is omdat ik je alle geluk van de wereld gun en je daarvoor uitdaag om met jezelf aan de slag te gaan! Deze 5 stappen gaan je absoluut een heel eind op de juiste weg brengen! Pinky promis!

feestdagen eetbuien emotieeten sinterklaas kerst

“Voor je lichaam en geest zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is: geluk.”

Liefs, Frouke

Veel gestelde vragen:

Klik op de vraag om het antwoord uit te klappen:

Waarom kost deze online training geld?

Ik investeer mijn tijd met alle plezier in producten die jou helpen om grip te krijgen op jouw eetgedrag. Ik heb veel tijd gestoken in het maken van de video’s en verschillende werkboeken die ik voor deze training heb gemaakt. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat mijn tijd, ervaringen, kennis en expertise een bepaalde waarde hebben. Ik vind het ook belangrijk dat je betaald voor een training of coaching omdat je daarmee je commitment vergroot! Want, zeg eens eerlijk… hoe groot is de kans dat je er iets mee doet als het gratis is?

Kan ik de kosten declareren bij de zorgverzekering?

Nee dat kan helaas niet. De kosten voor de 1-op-1 coaching kun je wel (gedeeltelijk) declareren bij jouw aanvullende zorgverzekering! Meer info vind je op deze pagina.

Ik ben erg druk en kan niet alle dagen van de training achter elkaar doen. Is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem! De training is voor jou twee maanden lang beschikbaar in de Spicy Pepper Academy, dus je kan er twee maanden lang over doen als je wilt en je kan ‘m zo vaak over doen als je wilt. Het is een online training dus je kunt ‘m zelfs op elke plek van de wereld op je laptop blijven volgen. Mits je natuurlijk een goede internetverbinding hebt. 

Ik heb een eet(bui)stoornis. Is de training geschikt voor mij?

Natuurlijk! Ik ben geen therapeut of psycholoog. Ik raad je aan bij een eet(bui)stoornis ook psychische begeleiding in te schakelen.

Ik heb geen heftige eetbuien, maar wil wel graag investeren in een betere leefstijl. Is de training geschikt voor mij?

Zeker! Met deze training leer ik je vanalles over eten en mindset.

Is deze training geschikt als ik af wil vallen?

Dat kan, maar de training is vooral gericht op inzicht en mindset en niet op afvallen met kilo’s, centimeters en calorieen. De kans is aanwezig dat je je gewicht stabiel houdt, maar dat is niet het hoofddoel. Overigens is dat alleen als jij je volledig voor 100% inzet tijdens de komende maanden.

Testimonials van deelnemers die de training vorig jaar deden:

Online training Help! Feestdagen!

Een leuke en leerzame training. Je denkt veel over eten te weten, maar wat er allemaal in je gedachten omgaat rondom het eten is fascinerend 🙂Bizar hoe de marketing inspeelt op je gedachten bij het doen van je boodschappen maar ook in reclames. Goed om bewust van te worden (en er niet in te trappen 😉) Daarnaast veel gehad aan de tips rondom organisatiestress en emotionele stress. Een to do list heeft iedereen wel. Het maken van weekplanningen met o.a. punten van je to do list heeft mij wel geholpen dit concreter te maken. Meestal denk je dat soort dingen te doen als er tijd over is, en dat heb je niet vaak. Op deze manier geeft het meer rust in je hoofd. Ook het zorgen voor anderen, regelmatig ten koste van jezelf, is een herkenningspunt. En als laatst, de universele overtuigingen: dat je bang bent dat mensen niet van je houden en dat je niet genoeg bent, zijn wel herkenbaar. Fijn om te weten dat je niet de enige bent. En tips krijgt hoe je hiermee om kan leren gaan.

Kirsten Otte

Online training Help! Feestdagen!

Deze cursus kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik ben vooral emotie-eter en verleidingseter en precies daarover ging de training. Over verleidingen weerstaan en over omgaan met de emoties. Als moeder van 4 kinderen was ik ook heel blij met het hoofdstuk over organisatie-stress. Heeft me echt meer rust gegeven. Kids waren heel blij met de heerlijke pepernoten van jouw recept.

Saskia van H.

Online training Help! Feestdagen!

Zo blij dat ik deze training gedaan heb! Ik voelde me altijd zo overvallen door al die verleidingen. Nu weet ik dat dat júíst komt omdat ik niet goed voor mezelf zorgde. Ik heb echt ervaren dat ik de controle terug kan pakken. Ik kwam letterlijk op eerste kerstdag nog een halve zak pepernoten tegen in de kast. Nooooooit gedacht dat mij dat kon gebeuren! Dankjewel Frouke!

Hadassa

Online training Help! Feestdagen!

Deze cursus heeft veel voor me betekent. Met eten gaat het de laatste jaren wel goed, maar juist door de stress van drukte en familie vind ik dit geen fijne periode. Ik vond alle 5 de lessen echt leuk en interessant. Leuke en grappige tips heb je ook, hoe verzin je het! Ik heb er veel aan gehad en eigenlijk zou iedereen deze cursus moeten doen. Zo fijn. Dankjewel xxx

C. v. W