help! feestdagen!

Online training

Ik help jou alle pepernoten-, speculaas- en kerstkransen-verleidingen te weerstaan en niet helemaal los te gaan tijdens je kerstdiners!

voor slechts 67,-

A

Heb jij dat snoepgoed ook al in de winkels zien liggen?

A

En heb jij het ook al gekocht voor je er erg in had?

A

Heb jij al speculaas, chocoladeletters of 'n boterstaaf in de kast liggen?

A

Zijn dit, ondanks gezelligheid, niet jouw favoriete maanden?

A

Is het altijd weer een strijd die je voert met al dat eten?

A

Maak jij je zorgen om je snoepbuien, de aankomende maanden?

A

En maak jij je zorgen om je gewicht, de aankomende tijd?

A

Ben je bang voor de kilo's die erbij gaan komen in december?

A

Wil je eigenlijk gewoon gezond blijven eten?

A

Wil je graag een balans vinden met al dat snoep en al die feestdiners?

A

Wil jij zonder schuldgevoel mee kunnen doen bij een kerstborrel?

A

Wil jij dat je op 1 januari géén extra kilo's bent aangekomen?

A

Wil jij met liefde 'nee' kunnen zeggen tegen jezelf?

A

Wil jij goed 'nee' kunnen zeggen tegen die opdringerige oom of tante?

Ik help je met een plan zodat je niet meer hoeft te strijden met eten!

Je zult de komende maanden trots op jezelf zijn!

Hoe dan?
Dit gaat deze online traning je leren:

Dagelijkse verleidingen weerstaan

We gaan aan de slag met met het weerstaan van al die dagelijkse verleidingen van pepernoten, chocoladeletters, marsepein, kerstkransjes, oliebollen en appelbeignets.

Feestdagendiners en -borrels

Ik leer je hoe je gezellig mee kunt doen aan allerlei diners, zonder ‘ongezellig’ te zijn met je aangepaste porties maar ook zònder over jouw grenzen te gaan.

Hoe je liefdevol je eigen keuzes kunt maken en geen schuldgevoel hoeft te hebben, als je toch een keertje bezwijkt in een snaaimoment.

Spanningen en stress

Ik help je om te gaan met de stress en spanningen die al deze feestdagen met zich mee kan brengen, waardoor je juist meer gaat eten. Zowel stress bij allerlei voorbereidingen van van bijv. pakjesavond, het kerstdiner en oudjaarsavond, maar ook spanningen die altijd extra voelbaar zijn in de familie,in je inner circle of door sociale verplichtingen.

Leren positief te denken

Als bonus help ik je om van je negatieve gedachten af te komen en te leren hoe je positieve gedachten kunt maken. Juist tijdens de ‘donkere dagen’ waarbij je veel binnen zit kan dit nog wel eens een uitdaging zijn. Vanaf nu niet meer want jij krijgt de tools voor een positieve mindset! Mèt praktische opdrachten om te oefenen.

t

Hoe werkt deze online training?

⇒ De online training duurt 5 dagen en start meteen zodra je betaald hebt.

⇒ Elke dag krijg je toegang tot verschillende video’s en werkboeken met informatie en opdrachten.

⇒ Je ontvangt zodra je betaald hebt elke dag (gedurende 5 dagen) berichten hierover in je mailbox (check je spam-box).

⇒ Je kunt dus nu meteen aan de slag.

⇒ De training blijft voor jou 4 weken online in de Spicy Pepper Academy  (tot uiterlijk 31 december).

⇒ Je hebt dus een hele maand toegang tot alle informatie, video’s en werkboeken.

r

Wat krijg ik allemaal voor 67,-?

⇒ Elke dag 1 video (dus totaal 5) met belangrijke instructies, informatie, kennis, tips en trucs.

⇒ Elke dag 1 werkboek (dus totaal 5)  in PDF die je kunt downloaden, opslaan en printen.

⇒ Alle tips, trucs, tools en opdrachten die je nodig hebt om de komende maanden geen last te hebben van eetbuien en snaaimomenten, maar gezond en gebalanceerd te blijven eten.

⇒ Deze tips, trucs, tools en opdrachten 4 weken lang overdoen of terugkijken als je wilt.

⇒ Als bonus krijg je een PDF vol met gezonde recepten voor rondom de feestdagen.

EXTRA  BONUS!

Je ontvangt tevens een e-book van maar liefst 22 pagina’s vol met leuke en gezonde recepten voor sinterklaas, kerst en oud & nieuw! Er staan ook hele leuke fondue-suggesties in!

Waarom?
Als je graag snoept, snackt of snaait, en je hebt er echt last van, dan is daadkracht heel belangrijk. Daadkracht helpt je namelijk op zwakkere momenten om niet toe te geven aan een eetbui. Daadkracht vergroot je bijvoorbeeld door het hebben van een gezonde leefstijl. Daarom heb ik een aantal gezonde recepten voor je. Zodat je tegen jezelf kunt zeggen: “Ik ben goed bezig”.

Verbaas jezelf!

Het is nu zo’n 26 jaar geleden dat ik begon met de koektrommel leeg te vreten, dat ik zakken chips en bergen snoep in mijn mond stopte. Van mijn 13e tot mijn 26e levensjaar heb ik op deze manier met mijn onvrede, boosheid en emoties gedeald. Het is nu zo’n 14 jaar geleden dat ik met hulp van verschillende coaches, therapieën en methodieken van mijn eetbuien af kwam. Ik was bang, gefrustreerd, boos, angstig en verdrietig. Ik voelde me diep ongelukkig en zag geen uitweg. Eten was mijn ‘partner in crime’. Uiteindelijk heb ik een transformatie meegemaakt van controle kwijt, slachtoffer gevoel en heel erg dik zijn naar ‘in control’ en vrij van die eetgedachten.

Maar het is ook ongeveer 3 jaar geleden dat ik door een burn-out weer voelde dat het die kant weer op ging en dat ik de regie over mijn gedachten en gedrag kon terugpakken! Dat ik met mijn mindset mijn emoties weer op de juiste plek kon zetten in plaats van mezelf te laten overspoelen door een hongergevoel of lekkere trek.

Ik voel me nu zelfverzekerd, sterk, in control, aantrekkelijk, ontspannen, lekker, gelukkig, goed in mijn vel en fit!

De reden dat ik deze online training heb gemaakt, is omdat ik je alle geluk van de wereld gun en je daarvoor uitdaag om met jezelf aan de slag te gaan! Deze 5 stappen gaan je absoluut een heel eind op de juiste weg brengen!

Frouke

Coach bij Spicy Pepper Coaching

Voor je lichaam en geest zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is: geluk.

Liefs, Frouke

Veel gestelde vragen:

1. Waarom kost deze online training geld?

– Ik investeer mijn tijd met alle plezier in producten die jou helpen om grip te krijgen op jouw eetgedrag. Ik heb veel tijd gestoken in het maken van de video’s en verschillende werkboeken die ik voor deze training heb gemaakt. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat mijn tijd, ervaringen, kennis en expertise een bepaalde waarde hebben. Ik vind het ook belangrijk dat je betaald voor een training of coaching omdat je daarmee je commitment vergroot! Want, zeg eens eerlijk… hoe groot is de kans dat je er iets mee doet als het gratis is?

2. Kan ik de kosten declareren bij de zorgverzekering?

– Nee dat kan helaas niet. De kosten voor de 1-op-1 coaching kun je wel (gedeeltelijk) declareren bij jouw aanvullende zorgverzekering! Meer info vind je op deze pagina.

3. Ik ben erg druk en kan niet alle dagen van de training achter elkaar doen. Is dat een probleem?

– Nee, dat is geen enkel probleem! De training is voor jou een maand lang beschikbaar in de Spicy Pepper Academy, dus je kan er een maand lang over doen als je wilt en je kan ‘m zo vaak over doen als je wilt. Het is een online training dus je kunt ‘m zelfs op elke plek van de wereld op je laptop blijven volgen. Mits je natuurlijk een goede internetverbinding hebt. 

4. Ik heb een eet(bui)stoornis. Is de training geschikt voor mij?

-Natuurlijk! Ik ben geen therapeut of psycholoog. Ik raad je aan bij een eet(bui)stoornis ook psychische begeleiding in te schakelen.

5. Ik heb geen heftige eetbuien, maar wil wel graag investeren in een betere leefstijl. Is de training geschikt voor mij?

-Zeker! Met deze training leer ik je vanalles over eten en mindset.

6. Is deze training geschikt als ik af wil vallen?

– Dat kan, maar de training is vooral gericht op inzicht en mindset en niet op afvallen met kilo’s, centimeters en calorieen. De kans is aanwezig dat je je gewicht stabiel houdt, maar dat is niet het hoofddoel. Overigens is dat alleen als jij je volledig voor 100% inzet tijdens de komende maanden.

Coaching 1-op-1

Frouke is echt goud waard! In haar coachingsgesprekken heeft ze me geholpen om mijn snoep-buien onder controle te krijgen. Iets waar ik als suikerverslaafde al jaren tegenaan liep en waar ik me ook altijd voor heb geschaamd.

Ze wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Samen gingen we op zoek naar de reden en de momenten van het snoepen en maakten we een nieuw eetschema waarbij de focus lag op het aanleren van nieuw eetgedrag in tegenstelling tot het afleren van oude gewoontes.

Zelden ben ik zo eerlijk geweest naar iemand over mijn eetgedrag en daar heb ik geen moment over getwijfeld, bij Frouke ging dat als vanzelf. Het ‘potje met daadkracht’ en mijn nieuwe eetschema houdt me nog dagelijks bij de les. En als ik heel af en toe toch iets pak, dan is dat niet om mezelf te belonen. Maar gewoon omdat ik het mezelf gun.

Frouke je bent een top-voedingscoach! Op en top een coach in je manier van communiceren. En het delen van je eigen ervaringen heeft mij veel inzichten gebracht. Dankjewel dat je mij de juiste weg hebt gewezen. Ik raad iedereen met snack-issues aan om zich door jou te laten coachen. Dit kleine zetje dat je jezelf gunt, betekent een grote verandering voor de rest van je leven!

Karin V.

Online coaching

Frouke, je hebt me echt enorm geholpen met mijn snaaibuien. Ik was deze krampachtig onder controle aan het houden, maar juist omdat jij me leerde de controle los te laten, bleven ze weg.

Ik zie nu in dat het loslaten van regels en restricties over eten me echt heeft geholpen. Ik durf nu voluit alles te eten zonder een schuldgevoel te krijgen. Door jouw oefeningen kan ik nu sneller en beter luisteren naar wat mijn lijf (en soms mijn hoofd) echt nodig heeft. Ik heb mezelf weer wat beter leren kennen en dat had ik echt niet verwacht.

Ik hoef niet meer te snacken als ik moe of gestresst ben. Ik kan zelfs chips eten zonder dat de hele zak leeg moet. Dat is echt zo lang geleden!

Simone

Deelnemer online training Get a Grip

Stap 5 vd cursus ook afgerond…kan je vertellen dat ik wel anders met eten omga nu. De donderdag blijft voor mij een uitdaging. Ik had mezelf een film beloofd, en keek uit naar de avond. Toch de reep chocolade op, terwijl ik niet echt van chocola hou, maar daar bleef het bij. Niet dat nare gevoel dat ik door moest eten. Ik genoot vd film en het lekkers. Het positieve uitkijken naar de ‘me-time’ deed me dus niet verliezen in een vreetbui. Ik krijg meer rust als het om eten gaat. En geniet ook zonder schuldgevoel als ik iets lekkers eet. Deze positieve mindset geeft me ook een beter beeld over mezelf. Ik ben te zwaar en wil graag wat kilo’s kwijt maar dat gaat nu stap voor stap gebeuren. Echt een aanrader! Geen dieet maar je leert over eten, gevoel en over jezelf!

Elly