GET A GRIP
Online Challenge

Ik daag jou uit...

…in 5 stappen naar meer grip op jouw eetbuien

voor slechts 67,-

A

Had jij ook zulke gezonde voornemens voor 2020?

A

En is daar nu niet veel meer van over?

A

Ben jij het zat dat je soms teveel snoept?

A

En dat het steeds weer een strijd is met de kilo's?

A

En een strijd met jezelf...

A

Je WEET dat je het niet moet doen, maar TOCH laat je het gebeuren.

A

Je gevoel wint het vaak van je verstand.

A

Het zit ècht in je hoofd dat je iets lekkers wilt.

A

Er is namelijk altijd wel een reden te bedenken om iets te snacken.

A

En ondertussen blijven de kilo's aankomen.

A

En doe jij er alles aan om dat tegen te gaan... een worsteling!

A

Een gevecht met jezelf die je op dit moment te vaak verliest.

Het moet nu maar eens afgelopen zijn!

In 5 stappen naar meer grip op jouw eetbuien

Ja! het kan echt!
Z

Stap 1

Leer waarom jouw brein zo’n behoefte heeft aan snacks en chips en wat jij er aan kunt doen.
Z

Stap 2

Ontdek de waarheid over voedsel: waarom je beter iets meer kunt eten in plaats van iets minder.
Z

Stap 3

Krijg inzicht in jouw dagelijkse eetpatroon. Ben jij wel echt zo goed bezig als dat je zelf denkt?
Z

Stap 4

Een gesprek met jezelf; wat leveren die snack-buien jou op? Een fijn gevoel? En wat zijn de nadelen?
Z

Stap 5

Je maakt een concreet plan van aanpak om  aan de slag te gaan met moeilijke momenten.
l

We behandelen nog meer in deze challenge:

Wat het reptielenbrein te maken heeft met eetdrang

Hoe eet-beslissingen gemaakt worden in je hoofd

Welke rol eten in ons sociale leven speelt

Waarom we de verleidingen in reclames niet kunnen weerstaan

Dat je kunt afvallen door juist iets meer te eten

Dat er verschil is tussen wat je denkt dat je eet en wat je in werkelijkheid eet.

Waarom jij soms zo'n behoefte hebt om te snoepen of te snaaien

En bekijk je ook wat er juist al heel goed in je eetpatroon gaat

t

Hoe werkt deze challenge?

⇒ De challenge bestaat uit 5 stappen.

⇒ De eerste stap gaat meteen ‘open’ in de Spicy Pepper Academy zodra je betaald hebt.

⇒ Je ontvangt bericht hierover in je mailbox (check je spam-box).

⇒ Je kunt dus meteen aan de slag.

⇒ In totaal duurt de online training 2 weken.

⇒ Dus kun je over 2 weken de uitdaging aangaan met jouw eigen persoonlijke plan van aanpak.

r

Wat krijg ik voor 67,-?

⇒ Meer dan 60 minuten aan video-opnames.

⇒ 4 werkboeken die je kunt downloaden, opslaan en printen.

⇒ Lifetime toegang tot deze challenge in de Spicy Pepper Academy.

⇒ Deze oefeningen en opdrachten zo vaak overdoen of terugkijken als je wilt.

⇒ Toegang tot de online community van Spicy Pepper Coaching

De verdeling van de stappen over 14 dagen:

Het is nu zo’n 25 jaar geleden dat ik begon met de koektrommel leeg te vreten, dat ik zakken chips en bergen snoep in mijn mond stopte. Van mijn 13e tot mijn 26e levensjaar heb ik op deze manier met mijn onvrede, boosheid en emoties gedeald. Het is nu zo’n 13 jaar geleden dat ik met hulp van verschillende coaches, therapieën en methodieken van mijn eetbuien af kwam. Ik was bang, gefrustreerd, boos, angstig en verdrietig. Ik voelde me diep ongelukkig en zag geen uitweg. Eten was mijn ‘partner in crime’. Uiteindelijk heb ik een transformatie meegemaakt van controle kwijt, slachtoffer gevoel en heel erg dik zijn naar ‘in control’ en vrij van die eetgedachten.

Maar het is ook ongeveer 2 jaar geleden dat ik door een burn-out weer voelde dat het die kant weer op ging en dat ik de regie over mijn gedachten en gedrag kon terugpakken! Dat ik met mijn mindset mijn emoties weer op de juiste plek kon zetten in plaats van mezelf te laten overwelmen door een hongergevoel of lekkere trek.

Ik voel me nu zelfverzekerd, sterk, in control, aantrekkelijk, ontspannen, lekker, gelukkig, goed in mijn vel en fit!

De reden dat ik deze challenge heb gemaakt, is omdat ik je alle geluk van de wereld gun en je daarvoor uitdaag om met jezelf aan de slag te gaan! Deze 5 stappen gaan je absoluut een heel eind op de juiste weg brengen!

Ik heb jarenlange ervaring met emotie-eten en eetbuien. Ik heb vanuit mijn ervaring de kennis van meerdere methodieken die ik hierbij inzet, maar ik heb ook een verdiepingstraining over emotie-eten gedaan. En ik heb van nature, maar ook vanuit mijn coachopleiding, de coachskills om dit samen met jou aan te pakken.

Frouke

Coach bij Spicy Pepper Coaching

Voor je lichaam en geest zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is: geluk.

Liefs, Frouke

Veel gestelde vragen:

1. Waarom kost deze challenge geld?

– Ik investeer mijn tijd met alle plezier in producten die jou helpen om grip te krijgen op jouw eetgedrag. Ik heb veel tijd gestoken in het maken van de video’s met ruim 60 minuten aan beeldmateriaal en heb 4 verschillende werkboeken voor deze cursus gemaakt. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat mijn tijd, ervaringen, kennis en expertise een bepaalde waarde hebben. Daarom vraag ik een klein bedrag voor deze training.

2. Kan ik de kosten declareren bij de zorgverzekering?

– Nee dat kan helaas niet. 

3. Ik ga op vakantie en kan niet alle weken van de training achter elkaar doen. Is dat een probleem?

– Nee, dat is geen enkel probleem! De training is voor jou levenslang beschikbaar in de Spicy Pepper Academy, dus je kan er zo lang over doen als je wilt en je kan ‘m zo vaak over doen als je wilt. Het is een online training dus je kunt ‘m zelfs op je vakantiebestemming op je laptop blijven volgen. Mits je natuurlijk een goede internetverbinding hebt. 

4. Ik heb een eet(bui)stoornis. Is de training geschikt voor mij?

-Natuurlijk! Ik ben geen therapeut of psycholoog. Ik raad je aan bij een eet(bui)stoornis of andere heftige psychische klachten als depressie of verslavingsgevoeligheid ook psychische begeleiding in te schakelen.

5. Ik heb geen heftige eetbuien, maar wil wel graag investeren in een betere leefstijl. Is de training geschikt voor mij?

-Zeker! Met deze training leer ik je vanalles over eten, lichaam en geest en ga je concreet met jouw eigen plan van aanpak aan de slag.

6. Is deze training geschikt als ik af wil vallen?

– Dat kan, maar de training is vooral gericht op inzicht en gedragsverandering en niet op afvallen met kilo’s, centimeters en kledingmaten. De kans is aanwezig dat je stabiliseert in je gewicht of zelfs wat kilo’s verliest, maar dat is niet het hoofddoel.

7. Ben ik verplicht om deel te nemen in de online community?

– Nee hoor. Als dat niet bij jou past, dan hoeft dat niet. Maar er is wel echt meerwaarde in het delen van elkaars ervaringen en het steunen van elkaar. Je zult er zeker waardevolle tips en trucs vinden.

Frouke is echt goud waard! In haar coachingsgesprekken heeft ze me geholpen om mijn snoep-buien onder controle te krijgen. Iets waar ik als suikerverslaafde al jaren tegenaan liep en waar ik me ook altijd voor heb geschaamd.

Ze wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Samen gingen we op zoek naar de reden en de momenten van het snoepen en maakten we een nieuw eetschema waarbij de focus lag op het aanleren van nieuw eetgedrag in tegenstelling tot het afleren van oude gewoontes.

Zelden ben ik zo eerlijk geweest naar iemand over mijn eetgedrag en daar heb ik geen moment over getwijfeld, bij Frouke ging dat als vanzelf. Het ‘potje met daadkracht’ en mijn nieuwe eetschema houdt me nog dagelijks bij de les. En als ik heel af en toe toch iets pak, dan is dat niet om mezelf te belonen. Maar gewoon omdat ik het mezelf gun.

Frouke je bent een top-voedingscoach! Op en top een coach in je manier van communiceren. En het delen van je eigen ervaringen heeft mij veel inzichten gebracht. Dankjewel dat je mij de juiste weg hebt gewezen. Ik raad iedereen met snack-issues aan om zich door jou te laten coachen. Dit kleine zetje dat je jezelf gunt, betekent een grote verandering voor de rest van je leven!

Karin V.

Frouke is niet alleen een goede coach, die zowel haar eigen ervaringen als haar vakkennis gebruikt, ze is ook een heel fijn mens. Direct, warm, oprecht, betrokken.

Tijdens onze gesprekken voelde ik me veilig en gehoord en was er gelukkig ook ruimte voor humor. Frouke heeft me echt in actiemodus gekregen. Ik ben me er ook (weer) bewust van dat ik minder rekening hoeft te houden met iedereen en alles en meer mag doen waar ik behoefte aan heb. Dat geeft veel ruimte.

Frouke, bedankt voor de inzichten die ik van jou heb mogen ontvangen en voor het resultaat wat daar uit voort is gekomen.

Cokkie B.

Je merkt dat Frouke dit heel leuk vindt en dat werkt aanstekelijk. Ze luistert goed, weet hoofd- van bijzaken te scheiden en onthoud kleine dingen die erg waardevol zijn in de gesprekken. Ik voelde me erg op mijn gemak. Frouke wist mijn gedachtegangen goed te volgen en terug te geven in een correcte samenvatting waardoor het voor mij overzichtelijker werd. Lekker praktisch en duidelijke opdrachten die goed aansloten in mijn zoektocht. Doelen waren helder weer gegeven in een plan waardoor ik wist waar ik aan toe was en kreeg daardoor echt zin om er mee aan de slag te gaan. Fijn ook dat Frouke me meenam in haar denkwijze en eigen ervaring deelde. Ze nam ook echt de tijd wat er voor zorgde dat ik me niet opgejaagd voelde en rustig alles kon laten bezinken.

Het traject heeft veel bijgedragen aan het herontdekken van mijn kwaliteiten en heeft me geleerd anders te kijken. Het heeft me het zelfvertrouwen gegeven om verder te kijken. Ik heb geleerd hoe ik dingen meer passend kan maken voor mij en daardoor mezelf meer als uitgangspunt te gaan zien. Meer denken in mogelijkheden dan in beperkingen.

Dit is wat ik nodig had. Iets praktisch en afgestemd op mijn behoeften! In zeer korte tijd toch verandering te weeg brengen vindt ik erg knap maar ook fijn omdat ik graag vooruit wilde en net dit zetje nodig had.

Marijke van den E.