06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik stel mezelf graag voor aan jou

Mijn verhaal

Ik ben geboren als een 8-ponder en de verloskundige zei dat ik later een echte ‘Muhammad Ali’ (de bokser) zou worden. Ik was altijd stevig als kind. Althans, zo voelde ik me. Want op de foto’s van vroeger valt het eigenlijk wel mee. Jarenlang (van mijn 13e-26e) worstelde ik met eetbuien, emotie-eten en mijn eetbuienstoornis. Mijn gewicht schommelde steeds op de korte termijn, maar op de lange termijn werd ik alleen maar dikker.

Mijn dik-zijn was mijn masker; je kon niet om mij heen en zo voelde ik mij gezien. Ik was daarom nooit onzeker over mijn dik zijn. Maar gelukkig was ik er ook niet mee.

Door een operatie viel ik heel veel af en veranderde mijn lijf. Eigenlijk is toen pas mijn reis naar lichaamsacceptatie en zelfliefde begonnen. Ik ben er al sinds 2014 mee bezig. Het is nog steeds work in progress, maar ik voel me fijn en zelfverzekerd in mijn lijf en ik kan vol zelfvertrouwen achter mijn eigen gezondheidskeuzes staan.

Frouke van Overveld eetbuien intuïtief eten lichaamsbeeld AnoesjkaMinnaardFotografie

Dat is wat ik jou ook gun; die vrijheid te voelen, blij kunnen zijn met je lijf en niet gefocust hoeven te zijn op je gewicht en afvallen of je druk te maken over wat anderen van je (zouden kunnen) denken. Gewoon genieten van het leven en van de dingen die er ècht toe doen!

Frouke van Overveld eetbuien intuïtief eten lichaamsbeeld

Professioneel

Naast mijn persoonlijke ervaringen ben ik een HBO-opgeleide coach en een gediplomeerde gewichtsconsulent. Ik haalde een 10 voor een training ’emotie-eten’ die ik ooit volgde en ik vind het heerlijk om altijd bij te leren! Op dit moment volg ik een Human Design training van 5 maanden bij Nikki Willemse, waar ik leer om Human Design als coachingtool in te zetten in mijn praktijk.

Behaalde diploma’s en certificaten:

  • HBO Bachelor of Social Work
  • Gewichtsconsulent (en aangesloten bij ‘Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland’)
  • Coaching
  • Neurolinguistisch Programmeren (NLP)
  • Emotie-eten
  • EFT (Emotional Freedom Technique)
  • ACT (Acceptance Commitment Therapy)
  • Online Group Coaching
  • Positief Begeleiden
  • Persoonlijke Effectiviteit

Je kunt me ook kennen van o.a.:

logo umc amsterdam
hoorcollege amsterdam umc

Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten
© Copyright 2018 - 2022

Volg mijn socials voor tips en trucs

Foto's: Anoesjka Minnaard