06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik ben Frouke

De enige ‘Blij met je lijf-coach’ in NL die jou op een gewichtsneutrale manier helpt naar eetvrijheid en bodyconfidence

Ik stel mezelf graag aan je voor…

Mijn naam is Frouke van Overveld, uit Eindhoven. Ik ben een coach en gewichtsconsulent voor mensen die last hebben van eetbuien en emotie-eten.

13 jaar lang heb ik geworsteld met eten. Met lijnen, met diëten, met aankomen, met afvallen. Ik was een echte jojo-er. En uiteindelijk heeft het geresulteerd in heel veel overgewicht. Op de korte termijn viel ik wel af maar op de lange termijn kwam ik alleen maar aan. Misschien herken je dat ook wel bij jezelf.

… Dan ging ik weer streng lijnen, dan ging ik weer opletten op mijn voeding. Dan waren er heel veel dingen die ik niet mocht en er waren een paar dingen die ik wel mocht. Dus ik ging eetregels maken. Ik was continue bezig met wat ik wel en niet mocht eten. Tot frustratie aan toe, tot er weer een eetbui kwam en ik me weer schuldig voelde, nog meer ging eten en ik weer opnieuw begon met lijnen.

Op mijn 26e kwam ik er achter dat de grote vraag voor mij is: ‘waarom’ ik iets eet. Want eetbuien en emotie-eten gaan niet over eten en voeding. Het gaat vooral over ‘waarom’ je iets eet. 

Als coach ga ik op zoek naar wat jouw trigger is, waarom jij eetbuien hebt, waarom jij eet. En hoe jij voor jezelf die vicieuze cirkel kunt doorbreken, wat jouw eigenlijke behoefte is. 

Je merkt dat ik heel veel expertise heb over eten en over eetbuien. Dat heb ik vooral te danken aan mijn eigen ervaringsdeskundigheid. Als coach heb ik heel veel ervaring doordat ik mijn leven lang al verschillende groepen mensen heb gecoacht.

Ik help mensen op verschillende manieren. Dat doe ik doormiddel van online 1-op-1 coaching van persoonlijke gesprekken. En voor die online 1-op-1 coaching-gesprekken is er vaak ook vergoeding mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Daarnaast organiseer ik verschillende online groepscoaching programma’s om uit de vicieuze cirkel van eetbuien te stappen en organiseer ik leuke online workshops. Over bijvoorbeeld mindful eten, over het vergroten van je zelfliefde, over hoe je nou de verleidingen van de feestdagen kunt weerstaan.

Herken jij ook dat eetbuien echt niet gaan over ‘wat’ je eet maar over ‘waarom’ jij eet en dat een dieet of een eetschema jou echt niet helpt om rust te krijgen in je hoofd, dan kun je echt serieus eens nadenken of ik jou kan helpen. Ik weet het bijna zeker!

Je kunt gewoon contact met me opnemen via mijn contactformulier. Je mag me ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-24677265. Je kunt me ook op Facebook en Instagram vinden en aanspreken.

Behaalde diploma’s en certificaten:

  • HBO Bachelor of Social Work
  • Gewichtsconsulent (en aangesloten bij ‘Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland’)
  • Coaching
  • Neurolinguistisch Programmeren (NLP)
  • Emotie-eten
  • EFT (Emotional Freedom Technique)
  • Online Group Coaching
  • Positief Begeleiden
  • Persoonlijke Effectiviteit

O.a. bekend van:

Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten
© Copyright 2018 - 2022

Volg mijn socials voor tips en trucs