06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik ben Frouke en ik ben eetbuiencoach:

… als eten een pittig onderwerp voor je is.

1-op-1 Coaching

Wil je graag aan de slag met je eetbuien en vind je het fijn om persoonlijke en individuele gesprekken te voeren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik bied je een vast pakket dat bestaat uit 7 gesprekken van 60 minuten. Tot nu toe heeft iedereen bij Spicy Pepper Coaching na 7 gesprekken weer genoeg tools om los te komen van hun eetbuien.

Veel verzekeringen vergoeden de kosten van de consulten in de aanvullende pakketten tot een bepaald bedrag per jaar.

De coachingsgesprekken vinden online plaats. Hiervoor gebruiken we het programma Zoom. Voordeel: we hoeven niet bij elkaar in de buurt te wonen, zelfs op vakantie kan de coaching doorgaan (met een goede internetverbinding) en je kunt het coachingsgesprek opnemen zodat je het later altijd weer kunt terugkijken.

1-op-1 coaching 

\

Vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 min.

\

7 coachingsgesprekken incl. diverse huiswerkopdrachten.

\

Ieder coachingsgesprek duurt 60 minuten.

\

Dit pakket van 7x 60 minuten is gebaseerd op eerdere succesvolle coachingtrajecten.

\

Bij online coaching worden de sessies speciaal voor jou opgenomen, dus je kunt ze altijd terugkijken.

\

Je kunt overal ter wereld (met internettoegang) gecoacht worden door mij.

\

Tijdens het hele traject onbeperkt whatsappen en mailen met al jouw vragen.

\

Betalen in termijn is mogelijk! I.v.m. bijkomende administratiekosten is dit wel altijd iets duurder. Zie onderstaande tabellen:

Het kan ook zijn dat je liever losse coachingssessies wilt of dat je na een pakket nog wat extra coaching of nazorg (stok-achter-de-deur gesprek) wenst.

Het is dan goed voor jou om te weten dat dit dan eerder een adviesgesprek zal worden.

Om jou goed te kunnen coachen is het namelijk belangrijk dat ik je leer kennen. Dat ik weet wie je bent en waarom je dingen op een bepaalde manier doet. Dat kom ik allemaal niet te weten als we het bij 1 of een paar gesprekken houden.

Los intake gesprek
(30 minuten)
€65,-
Losse uitgebreide analyse eet(bui)patroon
(90 minuten)
€135,-
Los coachingsgesprek
(60 minuten)
€95,-
Stok-achter-de-deur gesprek
(20 minuten)
€50,-
Strippenkaart coachingsgesprekken
Zelf kiezen hoeveel strippen/gesprekken

10% korting op totale prijs van de strippenkaart (in één keer betalen)

(bijv. 5 strippen = €475 – 10% = €427,50)

Frouke is echt goud waard! In haar coachingsgesprekken heeft ze me geholpen om mijn snoep-buien onder controle te krijgen.

Ze wist feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Samen gingen we op zoek naar de reden en de momenten van het snoepen en maakten we een nieuw eetschema waarbij de focus lag op het aanleren van nieuw eetgedrag in tegenstelling tot het afleren van oude gewoontes.

Karin V.

Frouke heeft me geleerd anders te kijken naar eten en ipv te gaan diëten (wat bij mij averechts werkt) op zoek te gaan naar waarom ik eet. Ze is een lieve maar ook straight to the point coach. Net wat ik nodig had.

De handvaten die ik heb gekregen maakt dat ik steeds verder kom in het herstellen van een eetverslaving. Dankjewel mooi mens voor alles! ❤️

Marloes Klok-Krabshuis

Ik heb Frouke ervaren als een warme, betrokken en flexibele coach. Ze denkt goed mee en helpt overzicht te creëren waar dat nodig is. Ze is niet bang om te zeggen waar het op staat en voor mij is dat precies de spiegel die zo af en toe nodig is! Het coachingstraject heeft me niet alleen goed geholpen op het gebied van eetproblematiek maar misschien nog wel het meeste in mijn persoonlijke ontwikkeling. Super dankbaar voor de stappen die ik heb kunnen nemen tijdens dit traject!

Lisa van der Meulen

Vergoeding door zorgverzekeraars

Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die ondersteuning van een gewichtscoach vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. De gewichtscoach dient dan wel aangesloten te zijn bij de beroepsvereniging BGN. Je hebt hiervoor géén verwijzing van de huisarts nodig om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

Beroepsvereniging BGN

BGN is de afkorting van: Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Spicy Pepper Coaching is bij de BGN aangesloten. Dit betekent dat er regelmatige bijscholingen plaatsvinden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de kennis en kundigheid binnen Spicy Pepper Coaching ‘up to date’ is.

Hoe kan ik het declareren?

De factuur kun je, afhankelijk van je polis, declareren bij je zorgverzekeraar in de aanvullende verzekering. Dit is niet van invloed op je eigen risico. Je zult dus eerst de factuur zelf moeten betalen (voorschieten). Als je de factuur naar jouw zorgverzekering stuurt, zullen zij het vergoede bedrag op jouw rekening terugstorten.

Zijn er vergoedingen van mijn zorgverzekeraar?

Een toenemend aantal verzekeraars vergoedt de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten wat jouw verzekering vergoed? Klik dan op de groene knop hieronder.

Tips voor vergoeding naast of i.p.v. de aanvullende verzekering:

– Vaak is de werkgever via de bedrijfsarts of Arbodienst bereid de kosten of een deel daarvan te vergoeden
– In sommige CAO’s is het Loopbaan Budget (LBB) opgenomen voor o.a. persoonlijke ontwikkeling. Vraag je werkgever of dat ook geldt in jouw sector. Je kunt de coaching declareren via je LBB (via je werkgever)
– Voor de eigen onderneming kunnen kosten voor coaching worden opgevoerd.
– Ook voor niet-uitkeringsgerechtigden geeft de sociale dienst soms ook vergoeding via de regeling sociale bijstand.

Spicy Pepper Coaching
Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

facebookgroep stop eetbuien en emotie eten
© Copyright 2018 - 2021

Volg mijn socials voor tips en trucs