06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik help je graag op de manier die bij jou past!

1-op-1 Coaching

Wil je graag aan de slag met je eetbuien en vind je het fijn om persoonlijke en individuele gesprekken te voeren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik bied je een vast pakket dat bestaat uit 7 gesprekken van 60 minuten. Tot nu toe kon iedereen bij Spicy Pepper Coaching na 7 gesprekken weer genieten van een eetbui-vrij leven.

Veel verzekeringen vergoeden de kosten van de consulten in de aanvullende pakketten tot een bepaald bedrag per jaar.

De coachingsgesprekken kunnen zowel online als bij mij thuis in mijn praktijkruimte (Eindhoven), bij jou thuis of op een andere locatie plaatsvinden. Jij mag zelf aangeven wat je prettig vindt.

Het kan ook zijn dat je liever losse coachingssessies wilt of dat je na een pakket nog wat extra coaching of nazorg (stok-achter-de-deur gesprek) wenst.

Los intake gesprek
(30 minuten)
€50,-
Losse uitgebreide analyse eet(bui)patroon
(90 minuten)
€120,-
Los coachingsgesprek
(60 minuten)
€75,-
Stok-achter-de-deur gesprek
(20 minuten)
€40,-
Strippenkaart coachingsgesprekken
Zelf kiezen hoeveel strippen/gesprekken

10% korting op totale prijs van de strippenkaart (in één keer betalen)

(bijv. 5 strippen = €375 – 10% = €337,50)

Vergoeding door zorgverzekeraars

Er zijn steeds meer zorgverzekeraars die ondersteuning van een gewichtscoach vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. De gewichtscoach dient dan wel aangesloten te zijn bij de beroepsvereniging BGN. Je hebt hiervoor géén verwijzing van de huisarts nodig om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

Beroepsvereniging BGN

BGN is de afkorting van: Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Spicy Pepper Coaching is bij de BGN aangesloten. Dit betekent dat er regelmatige bijscholingen plaatsvinden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de kennis en kundigheid binnen Spicy Pepper Coaching ‘up to date’ is.

Hoe kan ik het declareren?

De factuur kun je, afhankelijk van je polis, declareren bij je zorgverzekeraar in de aanvullende verzekering. Dit is niet van invloed op je eigen risico. Je zult dus eerst de factuur zelf moeten betalen (voorschieten). Als je de factuur naar jouw zorgverzekering stuurt, zullen zij het vergoede bedrag op jouw rekening terugstorten.

Zijn er vergoedingen van mijn zorgverzekeraar?

Een toenemend aantal verzekeraars vergoedt de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten wat jouw verzekering vergoed? Klik dan op de groene knop hieronder.

Tips voor vergoeding naast of i.p.v. de aanvullende verzekering:

– Vaak is de werkgever via de bedrijfsarts of Arbodienst bereid de kosten of een deel daarvan te vergoeden
– In sommige CAO’s is het Loopbaan Budget (LBB) opgenomen voor o.a. persoonlijke ontwikkeling. Vraag je werkgever of dat ook geldt in jouw sector. Je kunt de coaching declareren via je LBB (via je werkgever)
– Voor de eigen onderneming kunnen kosten voor coaching worden opgevoerd.
– Ook voor niet-uitkeringsgerechtigden geeft de sociale dienst soms ook vergoeding via de regeling sociale bijstand.

Spicy Pepper Coaching
Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)