06-24677265 frouke@spicypepper.nl

Ik ben Frouke en ik ben eetbuiencoach:

… als eten een pittig onderwerp voor je is.

Ik help je graag op een manier die bij jou past

Ben jij er klaar voor?

Nooit meer dieëten

Elke dag rust in je hoofd

Af en toe iets lekkers zonder schuldgevoel

Nooit extra kilo's meer erbij

Je weer lekker in je lijf kunnen voelen

Jezelf weer aantrekkelijk kunnen voelen

Weer blij zijn met jezelf

Om je eetbuien aan te pakken, moet je weten wat voor type eter je bent. Een emotie-eter heeft een andere aanpak nodig dan bijv. een verleidingseter. Er zijn 4 verschillende type eters en eetbuien.

Ontdek gratis wat voor type eter jij bent en ontvang direct tips!

Schrijf je in en ontvang nu onmiddelijk gratis mijn e-book (PDF) in je mailbox met daarin de test 'Wat voor type eter ben jij'

Je gegevens zijn veilig bij mij en je kunt je altijd weer uitschrijven!
Privacy Statement

Workshop Mindful eten

Wanneer je last hebt van eetbuien, is de kans groot dat je geen verzadigingsgevoel of hongergevoel meer voelt. Je eet snel, je eet (te)veel en je hebt er eigenlijk niet eens van genoten. Mindful eten is een techniek die je helpt om weer te genieten van eten, zodat je op tijd kunt stoppen. Dat je die halve zak chips weer dicht kunt doen en terug kunt leggen in de kast.

Zondag 4 oktober 13:30-16:00 uur
In Eindhoven, Strijp-S
Max 8 deelnemers, vol = vol

stop eetbui jojo dietist lijnen

1-op-1 Coaching

Wil je graag aan de slag met je eetbuien en vind je het fijn om persoonlijke en individuele gesprekken te voeren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik bied je een vast pakket dat bestaat uit 7 gesprekken van 60 minuten. Tot nu toe kon iedereen bij Spicy Pepper Coaching na 7 gesprekken weer genbieten van een eetbui-vrij leven.

Veel verzekeringen vergoeden de kosten van de consulten in de aanvullende pakketten tot een bepaald bedrag per jaar.

De coachingsgesprekken kunnen zowel online als bij mij thuis in mijn praktijkruimte (Eindhoven), bij jou thuis of op een andere locatie plaatsvinden. Jij mag zelf aangeven wat je prettig vindt.

1-op-1 Jaartraject

Het jaartraject is ook een 1-op-1 coaching, maar dan gedurende een heel jaar. Naast het werken aan jouw eetbuien, nemen we ook de tijd om te werken aan de onderliggende issues die jouw eetbuien veroorzaken.

In het jaartraject voeren we iedere maand een intensief coachinggesprek van 1,5 uur en krijg je huiswerkopdrachten mee. Je mag me tussendoor onbeperkt Whatsappen als je vragen hebt of tegen dingen aanloopt. Je hebt mijn coaching dus eigenlijk altijd bij de hand wanneer je het nodig hebt.

Spicy Pepper Coaching
Frouke van Overveld
Boschdijk 500
5622PD Eindhoven

06-24677265 (NL)

Word gratis lid van mijn Facebookgroep

mijn facebookgroep stop eetbuien en emotie eten